VNG


VNG organiseert Buitengewone Algemene Ledenvergadering

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten organiseert op 9 oktober a.s. een buitengewone algemene ledenvergadering. Het bestuur van de VNG wil op deze manier alle leden actief betrekken bij de formulering van de inzet van de VNG bij de komende gesprekken met het kabinet. Wij nodigen u uit deze buitengewone ledenvergadering bij te wonen.

Aanleiding voor dit bijzondere besluit van het Algemeen Bestuur zijn de ombuigingen en bezuinigingen die het kabinet wil realiseren. Deze hebben grote gevolgen voor gemeenten. Veel signalen wijzen erop dat de gemeenten door de bezuinigingen fors worden getroffen. Dit zal grote consequenties hebben voor hun inwoners.

U bent van harte welkom op donderdag 9 oktober 2003, om 13.30 uur in het RAI-Congrescentrum in Amsterdam. De voorstellen voor de Algemene ledenvergadering vindt u ook op www.vng.nl onder het kopje: VNG presenteert inzet relatie met rijk en provincies. Voor meer informatie en uw aanmelding kunt u terecht bij de afdeling Communicatie van de VNG, 070-373 8472.

Den Haag, 7 oktober 2003


07 okt 03 11:57