Ingezonden persbericht

Debat Wat heeft ICT te bieden aan kenniseconomie en bekendmaking Computable 100

Beste Redactie,

Wat heeft ICT te bieden op het gebied van de kenniseconomie, onderwijs, innovatie, werkgelegenheid en privacy? Onder kritische leiding van Paul Witteman gaan kamerleden als Lousewies van der Laan (D66), Kees Vendrik (Groen Links), Zsolt Szabo (VVD) en Trude Maas (PVDA) hierover in debat met de ICT-top van Nederland, onder wie Michel van der Bel (Microsoft), Wilbert Kieboom (Atos Origin), Erik van der Meijden (HP) en Bart Fehmers (IBM).

Henk Broeders (Nederland-ICT) en Frans Nauta (InnovatiePlatform) voelen elkaar flink aan de tand over het veel besproken InnovatiePlatform.

Verder zullen onder meer Loek Hermans (MKB Nederland) en Nina Brink (Ladot) deel uitmaken van het 20-koppige panel, dat donderdag 9 oktober in de Oude Raadzaal in Den Haag om 15.00 uur met elkaar in debat gaat. Aan de hand van vijf stellingen wordt over de maatschappelijke rol van ICT fel gediscussieerd.

Na afloop wordt de Computable 100 (de jaarlijkse lijst met 100 krachtigste Nederlandse ICT bedrijven) bekend gemaakt.

Wij nodigen u graag uit om dit inspirerende debat en de bekendmaking van Computable 100 bij te wonen. Kosteloos kunt u zich aanmelden op www.nationaalictdebat.nl Gaarne achter uw naam "Pers" vermelden.

Vriendelijke groet,
Nicole Mengerink

Informatie over Nationaal ICT debat en uitreiking Computable 100 Nicole Mengerink
The Mediator Group
Nicole@mediatorgroup.com
020-6821544