DENOCARD

Denocard exclusieve dealer van CashGuard

Denocard B.V., gevestigd te Culemborg, specialist op het gebied van geld- en waardeberging, cash handling en cash management systemen, is vanaf heden de exclusieve vertegenwoordiger in Nederland van het gesloten kassa-afrekensysteem CashGuard.

Het systeem is uitermate geschikt voor plaatsen waar veel klanten in korte tijd boodschappen afrekenen met contante gelden, zoals in supermarkten, tankstations etc.

CashGuard, een systeem van het gelijknamige Zweedse bedrijf, bestaat uit een recycling unit voor bankbiljetten, te bedienen door bijvoorbeeld een caissière in een supermarkt, en een recycling unit voor euromunten, te bedienen door de klant van de supermarkt. Alle euro denominaties kunnen worden verwerkt. Het systeem biedt vele voordelen voor de ondernemer, de caissière en de klant.

Voor de ondernemer zijn de aspecten kostenbeheersing, efficiency en veiligheid de sleutelwoorden. Een vlottere doorstroming van de klanten, minder inzet van afrekenpunten, het voorkomen van kassafouten, continu inzicht in de inhoud van alle kassas zodat het tellen van het geld na sluitingstijd tot het verleden behoort en dus kosten bespaart.

Contant geld is gedurende een transactie niet meer in grote hoeveelheden aanwezig, hetgeen een veilig gevoel geeft voor caissière en klant.
Elke transactie verloopt foutloos; het systeem geeft de meest optimale mix (munten en/of bankbiljetten) automatisch terug. De caissière heeft hiermee meer tijd voor de klant en discussies over verkeerde teruggave behoren tot het verleden.