Gemeente Leiden

Persbericht

Persuitnodiging eerste paal Roomburg

Publicatiedatum: 1 oktober 2003

Dinsdag 7 oktober gaat, tijdens een feestelijke bijeenkomst, de officiële paal voor de nieuwe wijk Roomburg de grond in.

Na afloop van de ceremoniële handelingen op het bouwterrein zal wethouder Ruimtelijke Ordening, Ron Hillebrand met zijn voorganger Tjeerd van Rij en de huidige wethouder van Ruimtelijke Ordening van Zoeterwoude, mevrouw Ates naar de De Zijl Bedrijven vertrekken. In een gezamenlijke stoet met bewoners, medewerkers van de bouwbedrijven en gemeente Leiden én relaties.

Daar zal dhr. Halbertsma, conservator collectie Klassieke Wereld van het Rijksmuseum voor Oudheden, een speech houden over de geschiedenis van Roomburg. Na afloop kunnen de toekomstige bewoners, onder het genot van een drankje en een hapje met elkaar kennismaken.

Uiteraard krijgt u dan de gelegenheid om vragen te stellen aan de wethouder Ron Hillebrand. Ook zullen we u ter plekke een persmap met documentatie over Roomburg ter beschikking stellen.

Het evenement is een gezamenlijk initiatief van bouwbedrijven ACL, Niersman, du Prie, Van der Vorm Bouw en de gemeente Leiden.

U bent van harte welkom op dinsdag 7 oktober vanaf 16.45 op bouwterrein Roomburg (zie bijgevoegde routebeschrijving) en aansluitend op de bijeenkomst in De Zijl Bedrijven (DZB).

Programma

16.45 ontvangst gasten op bouwterrein

17.00 speech wethouder Hillebrand en start officiële handeling

17.30 ontvangst gasten DZB

17.45 speech dr. R.B. Halbertsma

19.00 einde borrel

Deze pagina is gewijzigd op 1 oktober 2003