6/10 Maasland

Oss 06-10-2003 - .

TE VEEL GEDRONKEN, Ravenstein, Geffen, Oss,

In de nacht van zondag op maandag is een 53-jarige inwoner van Nijmegen op de Vingelenweg in Ravenstein aangehouden voor het rijden onder invloed. Hij heeft een proces-verbaal gekregen en een rijverbod van 3 uur.

Diezelfde nacht is bij Ravenstein op de oprit van de A50 richting Nijmegen een 52-jarige vrouw uit Nijmegen aangehouden voor het rijden onder invloed. De vrouw werd bij café de Brug met lichtsignalen duidelijk gemaakt dat ze haar auto aan de kant van de weg moest zetten. Ze reed echter door. Op de invoegstrook van de A50 lukte het de politie de vrouw tot stilstand te brengen. Ter plaatse lukte het de vrouw niet om een correcte blaastest uit te voeren. Ze is meegenomen naar het bureau. Daar bleek uit een blaastest dat de vrouw te veel had gedronken. Ze kreeg een rijverbod van 5 uur en een proces-verbaal.

Zondagmiddag is op de Runrotstraat in Geffen een 50-jarige man uit Geffen aangehouden voor het rijden onder invloed. Uit een blaastest bleek dat de man veel te veel had gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 10 uur.

Zondagmiddag is bij een ongeval met alleen materiele schade een 33-jarige man uit Berghem aangehouden voor het rijden onder invloed. Bij verkeerslichten op de Hertogin Johannasingel reed de man achterop een auto van een 45-jarige man uit Houten. Deze reed achter op een auto van een 55-jarige man uit Berlicum. Uit een blaastest bleek dat de 33-jarige man veel te veel had gedronken. Zijn rijbewijs was al bij een eerdere aanhouding ingevorderd. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

GELUIDSOVERLAST, Oss

In de nacht van zondag op maandag heeft de eigenaar van een horecagelegenheid aan de Monsterstraat in Oss een proces-verbaal gekregen voor geluidsoverlast De politie heeft contact opgenomen met gemeente Oss. Een medewerker van de gemeente heeft een meting gedaan en geconstateerd dat de geluidssterkte 62 Db was, terwijl 40 Db is toegestaan. De gemeente handelt de zaak verder af.

AANRIJDING TUSSEN AUTO EN SCOOTER, Oss

Maandagochtend is na een ongeval tussen een personenauto en een scooter, een 17-jarige bestuurder van een scooter per ambulance naar het Ziekenhuis gebracht. De 48-jarige automobilist uit Oss reed op de Bachlaan en wilde rechts afslaan naar de Ruwaardsingel. Daarbij zag hij de scooter die van rechts voorbij reed niet aankomen. De scooter schoof onderuit. Het slachtoffer heeft verwondingen aan zijn been en aan zijn schouder.

ONGEVAL MET LETSEL, Vorstenbosch

Maandagochtend is bij een eenzijdig ongeval op de kruising, Leeghandseweg, Lendersgat en Brakkendijk in Vorstenbosch een 45-jarige automobilist uit Vinkel gewond geraakt. De man reed op de Brakkensedijk en wilde de kruising oversteken naar het Lendersgat. Op dat moment naderde een auto in tegengestelde richting die linksaf sloeg. Het slachtoffer week uit naar links en reed tegen een boom. De onbekende tegenligger is doorgereden. Het slachtoffer is per ambulance naar het Bernhove ziekenhuis in Oss gebracht.