6/10 district Den Bosch

's-Hertogenbosch 06-10-2003 - .

VREEMDELING AANGEHOUDEN, s-Hertogenbosch

In de nacht van zaterdag op zondag is een 18-jarige Algerijn zonder vaste woon of verblijfplaats op de Achter de Tolbrug in s-Hertogenbosch aangehouden. De man bleek geen identiteitspapieren bij zich te hebben. Vermoedelijk is hij illegaal in Nederland. Hij is overgedragen aan de vreemdelingendienst.

KOP STAART BOTSING, Rosmalen

Zondagmiddag raakten vijf bestuurders betrokken bij een kop-staart botsing op de A2 ter hoogte van Rosmalen richting Eindhoven bij de afrit Hintham. Een 18-jarige vrouw uit Kaatsheuvel raakt hierbij gewond en had letsel aan haar nek, onderrug en onderbenen. Ze is per ambulance naar het Jeroen Bosch ziekenhuis in s-Hertogenbosch gebracht.

De 18-jarige vrouw zag dat autos voor haar stopten. Zij kon nog net op tijd remmen, maar de 63-jarige man uit Rotterdam die achter haar reed, kon niet meer stoppen en botste achter op het slachtoffer. Vervolgens botste zij tegen een bedrijfsauto waarin een 55-jarige bestuurder uit Grevenbicht zat. Hij botste vervolgens op de auto van een 36-jarige vrouw uit Koln. Zij raakte daarna de achterzijde van de auto van een 36-jarige man uit Lelystad.

Uit een blaastest bleek dat de 63-jarige man uit Rotterdam onder invloed van alcohol zijn auto bestuurde. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 2 uur.

EENZIJDIG MOTORONGEVAL, s-Hertogenbosch

Zondagavond raakte een motorrijder gewond bij een eenzijdig ongeval op de Waterstraat in s-Hertogenbosch. De man wilde de Verwerstraat oprijden, maar toen hij zijn motor voor de stopstreep tot stilstand wilde brengen, blokkeerde zijn voorwiel. Hierdoor reed hij naar rechts en kwam met zijn motor tegen een gevel tot stilstand. Hij had letsel aan zijn rechterhand en aan zijn rechterbeen. De man is per ambulance naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis in s-Hertogenbosch gebracht.

AANGESCHOTEN AUTOMOBILIST BELANDT IN DE BERM, Rosmalen

Zondagavond raakte een 39-jarige automobilist op de N59 ter hoogte van Rosmalen in de rechterberm. Hierbij reed hij een ANWB-bord ondersteboven. Uit een blaastest bleek dat de man veel te veel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 7 uur. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij krijgt een proces-verbaal.

BEDREIGING MET MES, s-Hertogenbosch

Zondagmiddag is 45-jarige man uit s-Hertogenbosch aangehouden op verdenking van bedreiging met vermoedelijk een mes van een 22-jarige man uit s-Hertogenbosch. De verdachte kreeg onenigheid met het slachtoffer in een horecagelegenheid aan de Hinthamerstraat in s-Hertogenbosch. Hierbij ontstond een woordenwisseling. De 22-jarige man gaf de verdachte een klap in het gezicht en ging huiswaarts. De verdachte is vervolgens naar de woning van het slachtoffer gegaan en heeft gedreigd met vermoedelijk een mes. De verdachte is aangehouden voor verhoor.

OPENBARE SCHENNIS, s-Hertogenbosch

Zondagmiddag zijn een 62-jarige man en een 30-jarige man, beiden uit s-Hertogenbosch aangehouden op verdenking van openbare schennispleging. Bij de politie kwam melding binnen van een vader, die vertelde dat zijn dochter twee mannen in de bosjes bij het Redemptoristenpad is s-Hertogenbosch bij elkaar had zien friemelen. Ter plaatse aangekomen werd de politie aangesproken door drie meisjes en een jongen (5, 12, 12 en 11 jaar) die hetzelfde gezien hadden. Beide mannen zijn meegenomen naar het bureau om een verklaring af te leggen.

ROTZOOI IN DE SLOOT, Drunen

Zondagmiddag zijn vier jongens uit Drunen in de leeftijd van 16 tot 17-jaar aangehouden op verdenking van het illegaal lozen van afval, een bank en een fiets, in een sloot bij de Eindstraat in Drunen. De jongens kregen een proces-verbaal en moesten hun rotzooi weer uit de sloot halen.