Gemeente Baarn

College van burgemeester en wethouders start spreekuur voor inwoners

23-09-2003

Vanaf maandag 6 oktober start het college van burgemeester en wethouders met een maandelijks spreekuur. Elke eerste maandag van maand is het spreekuur van 17.00 tot 18.00 uur. U kunt op afspraak terecht bij één van de bestuurders. Overigens kunt u ook buiten het spreekuur op afspraak terecht bij collegeleden; het spreekuur is een aanvulling op die bestaande mogelijkheid.

Voor het spreekuur kunnen inwoners van te voren een afspraak maken met de burgemeester of wethouders via het bestuurssecretariaat, tel. 035-54 81 757 of 54 81 758. Het gaat om een laagdrempelig spreekuur voor informele contacten. Het spreekuur is niet bedoeld voor officiële gesprekken, waarbij ook ambtenaren aanwezig moeten zijn. Dan moet er een aparte afspraak gemaakt worden.

Het spreekuur is onderdeel van een aantal activiteiten van het gemeentebestuur om de contacten met de inwoners te verbeteren en de afstand tussen bestuur en inwoners te verkleinen. Ook chatten met jongeren staat op het programma en het organiseren van ontmoetingen met bepaalde groepen inwoners, zoals jongeren en ouderen.

Voor het spreekuur is het nodig dat men zich van te voren aanmeldt. Per persoon kunnen we maximaal 10 minuten inplannen. Wilt u per se langer met een bestuurder spreken, dan kunt u via het bestuurssecretariaat een aparte afspraak maken.