Waterschap Vallei & Eem

D. Veldhuizen blijft waarnemend dijkgraaf

Dijkgraaf en Heemraden, het dagelijks bestuur van Waterschap Vallei & Eem, hebben de heer D. Veldhuizen uit Woudenberg benoemd tot waarnemend dijkgraaf. Veldhuizen was ook de afgelopen vijf jaar waarnemend dijkgraaf. De waarnemend dijkgraaf neemt bij afwezigheid van de dijkgraaf zijn taken waar. De functie dijkgraaf bij een waterschap is vergelijkbaar met die van burgemeester bij een gemeente.

W. Huijgen uit Bunschoten is benoemd tot 2e waarnemend dijkgraaf. In de afgelopen bestuursperiode vervulde de heer L. Verhoeks uit Barneveld deze functie. Hij was niet beschikbaar voor een nieuwe termijn als Heemraad.

Ook is de heer D. Veldhuizen door Dijkgraaf en Heemraden benoemd tot voorzitter van de Adviescommissie dijkverbetering. In deze commissie hebben belangengroepen, bedrijven en burgers zitting. De commissie adviseert het waterschap bij het maken van plannen voor de verbetering van de dijken in het Eemgebied.

Persbericht d.d. 3-10-2003 ( 2003/30 )

Actuele informatie over besluiten en werkzaamheden van het waterschap brengen we o.a. in de vorm van persberichten naar buiten. Voor meer informatie kunt u bellen met onze persvoorlichters op telefoonnummer 033 - 43 46 329 (of 328).