02/10 Den Bosch

's-Hertogenbosch 02-10-2003 -

TWEE GEWONDEN BIJ FRONTALE BOTSING, Rosmalen

Woensdagmiddag zijn bij een frontale aanrijding op de Weideweg in Rosmalen twee automobilisten gewond geraakt. Een 54-jarige vrouw uit Rosmalen reed over de Weideweg in de richting van de Tuinstraat toen zij door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft raakte. Op dat moment reed daar een 26-jarige automobiliste uit Geffen. Een aanrijding kon niet meer worden voorkomen. De Geffense is met letsel aan haar gezicht overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg. De 54-jarige vrouw is met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis in s-Hertogenbosch.

BEDRIJFSINBRAAK, s-Hertogenbosch

Woensdagavond is er ingebroken in een pand aan de Ruwekampweg in s-Hertogenbosch. Daders forceerden de toegangsdeur. Uit het pand werden meerdere computers ontvreemd.

BEROVING, s-Hertogenbosch

Woensdagnacht rond 01.25u is op het Kapelaan Koopmansplein in s-Hertogenbosch een 22-jarige vrouw uit deze plaats van haar portemonnee beroofd. De vrouw stond ter hoogte van de telefooncel toen zij door een onbekende man werd aangesproken. De man trok aan de tas die bij de vrouw om haar nek hing. Vervolgens griste de man de portemonnee uit haar tas en rende weg in de richting van de Hennequinstraat.

De politie onderzoekt de zaak en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie in s-Hertogenbosch via 0900-8844 (lokaal tarief).

BELEDIGING, s-Hertogenbosch

Donderdagochtend is in de Johan van de Veldestraat in s-Hertogenbosch een 31-jarige man in zijn woonplaats aangehouden. Politie kreeg de melding dat de man voor een woning stond en naar binnen wilde. Toen de agenten de man vorderden te vertrekken, schold hij hen uit. Hierop is de man aangehouden voor belediging van de agenten. De Bosschenaar is overgebracht naar het politiebureau.

WINKELDIEFSTAL, Rosmalen

Donderdagmiddag is op De Grote Elst in Rosmalen een 36-jarige man uit deze plaats aangehouden voor het plegen van winkeldiefstal. De man had een boortje weggenomen zonder deze af te rekenen aan de kassa. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.