Ryanair

PERSBERICHT

03.10.2003

RYANAIR VIERT SUCCES OOSTENDE - LONDEN LUCHTHAVEN STAAT OP ZIJN KOP!

Ryanair, Europa's enige échte "low fares airline" gaf gisteren (woensdag 1 oktober) vanwege het enorme succes van de verbinding Oostende-Londen 5 top-prijzen weg aan diegenen die het meest "crazy" vervoermiddel naar Oostende-Brugge Airport brachten. De centrale hal van de luchthaven werd op zijn kop gezet door omgebouwde fietsen, -scateboards, -motoren en zelfs een -grasmaaier!

David Gering, Sales & Marketing Manager Benelux verklaart: "Ryanair opende 5 maanden geleden de verbinding Oostende - Londen en boekingen liggen perfect op schema. Naast onze actie tarieven vonden wij het tijd worden om de passagiers van luchthaven Oostende-Brugge te bedanken voor hun (ver)trouw(en) in/aan Ryanair. Onze ludieke actie "Breng het meest crazy transportmiddel naar Oostende" heeft deze woensdag de aankomsthal tijdelijk in een feeststemming gebracht. De rondrijdende vehikels werden uitgebreid getest en bewonderd terwijl muzikanten, clowns, gratis drankjes en snoep in overvloed de stemming alleen maar verbeterden!
Ryanair bedankt wederom haar passagiers op een directe manier terwijl de dure maatschappijen onze prestaties en tarieven niet kunnen evenaren. "
Ook Directeur van Oostende - Brugge Airport ,Gino Vanspauwen, toonde zich uiterst tevreden over het succes van de Ryanair vluchten op zijn luchthaven en deelde mee in de feestvreugde tijdens dit evenement.

Groepsfoto met v.l.n.r.
Papa Chico, D. Gering, G. Vanspauwen
Hoofdprijswinnaars: The Right Brothers
vooraan: 1e prijs: Noa en Luna
Met helm: Steve Verhagen
Chris Ryckewaart.
Uiterst rechts: 2e prijswinnaar
Maarten de Koning.

Deze week boek je een enkele reis van Oostende naar Londen voor EUR12.99 inclusief tax.!