De Unie


ARBONED: Voorstellen tot wijziging CAO

30 september 2003 - Op 31 december 2003 is de looptijd van de huidige CAO Arboned verstreken. Binnenkort zullen de onderhandelingen over wijziging van de huidige CAO dan ook weer beginnen.

Ter voorbereiding op de onderhandelingen heeft de huidige bedrijfsledengroep en ondergetekende een aantal onderwerpen geïnventariseerd waarover De Unie nieuwe of gewijzigde afspraken met de werkgever wil maken. Hierbij is uiteraard ook gekeken naar het arbeidsvoorwaardenbeleid van De Unie.

Voordat wij de definitieve wijzigingsvoorstellen willen vaststellen, willen wij natuurlijk eerst de onderwerpen aan u voorleggen om hierover uw mening te horen.
U kunt uw mening, op- en aanmerkingen geven op het ingesloten antwoordformulier. Uw eventuele aanvullingen zijn tot en met vrijdag 15 oktober a.s welkom. Indien u niet reageert, gaan wij er vanuit dat u akkoord gaat met de voorstellenbrief.

Als de voorstellenbrief definitief is vastgesteld, ontvangt u hierover natuurlijk informatie.
Ook over de voorstellen van de werkgever zullen wij u via de web-site van De Unie informeren.
Het is al bekend dat de werkgever wil gaan praten over het huidige pensioensysteem.

Tijdens het onderhandelingstraject zullen wij u van de stand van zaken op de hoogte houden.
Uiteindelijk zullen wij, na afloop van de onderhandelingen, het resultaat in een ledenvergadering ter stemming aan u voorleggen.

Hierbij treft u een overzicht van de concept voorstellen aan.

Heeft u naar aanleiding van deze brief vragen of opmerkingen, neem dan contact met mij op. Mijn doorkiesnummer is 0345-851062 of via mijn e-mail adres.

Met vriendelijke groet,

Roel Zijlstra
Bestuurder

* ARBONED Reactieformulier (pdf)

* ARBONED CAO Voorstellen 2004 (pdf)

* Intropagina Sociale Verzekeringen

dinsdag, 30 september 2003