24/09 Maasland

Oss 24-09-2003 - .

BEDIJFSAUTO GESTOLEN, Oss
Dinsdagmiddag om 16.00 uur werd ontdekt dat er vanaf de Stalpaert v.d. Wielenstraat in Oss een bedrijfsauto van het merk Mercedes 208d-X voorzien van het kenteken VF-FT-57 was gestolen.

RIJBEWIJS INGEVORDERD (-1-), Oss
Dinsdagavond is van een 42-jarige automobiliste uit Uden het rijbewijs ingevorderd. De vrouw reed met haar auto over de Heescheweg in Nistelrode en bleek behoorlijk veel gedronken te hebben. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.

RIJBEWIJS INGEVORDERD (-2-), Oss
In de nacht van dinsdag op woensdag is van een 51-jarige automobilist uit Oss het rijbewijs ingevorderd. De man reed met zijn auto over de Singel 1940-1945 en bleek veel te diep in het glaasje te hebben gekeken. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

BROMFIETSER ONDER INVLOED, Oss
In de nacht van dinsdag op woensdag is proces-verbaal opgemaakt tegen een 17-jarige bromfietser uit Herpen. De man reed over de Berghemseweg in Herpen en bleek onder invloed van alcoholhoudende drank te verkeren.

DIEFSTAL AANHANGWAGEN, Oss
Vanaf een bedrijfsterrein aan de Kanaalstraat in Oss is in de nacht van dinsdag opwoensdag een tweeassige aanhangwagen van het merk Anssems en voorzien van het kenteken WX-70-VV gestolen.

HENNEPDROGERIJ EN VUURWAPEN AANGETROFFEN, Berghem Aan de Korstestraat in Berghem heeft de politie vanmorgen in een woning een hennepdrogerij en een vuurwapen aangetroffen. De 35-jarige bewoner is aangehouden. In de woning is ruim 1,5 kilogram aan henneptoppen gevonden. Bij onderzoek in de meterkast werd vastgesteld dat er aan de electriciteitsmeter was geknoeid. Daar werd ook het vuurwapen gevonden