20/9 De Leijgraaf

Uden 20-09-2003 -

WINKELDIEVEN BETRAPT BIJ DIEFSTAL TELEFOON, Veghel

Zaterdagmorgen zijn bij een groothandel aan de Corridor in Veghel een 41-jarige Veghelse en een 31-jarige Veghelaar betrapt op diefstal van een telefoon. Beiden zijn aangehouden en overgedragen aan de politie. Proces-verbaal is opgemaakt.

OVERTREDING SLUITINGSTIJD, Veghel

Van vrijdag op zaterdag is een 34-jarige horecaondernemer bekeurd omdat hij zijn horecagelegenheid aan het Heilig Hartplein in Veghel om
02.53 uur nog open had. Agenten constateerden dat er nog een vijftal klanten binnen waren. Proces-verbaal is opgemaakt.

SPOOKRIJDER VEROORZAAKT ONGEVAL, Schaijk

Vrijdagavond heeft een 50-jarige spookrijder uit Schaijk op de Rijksweg A50 in zijn woonplaats een ernstig verkeersongeval veroorzaakt waarbij een 26-jarige Nijmeegse ernstig gewond is geraakt. De man reed vermoedelijk onder invloed van alcohol op de rijbaan Oss in de richting Nijmegen tegen het verkeer in. Het slachtoffer reed in de normale richting en kwam frontaal in botsing met de verdachte. Zij liep daarbij een shock, ernstig beenletsel en pijn in de borststreek op en is per ambulance vervoerd naar het Canisiusziekenhuis in Nijmegen. De spookrijder is aangehouden. De man heeft tijdens het overbrengen naar het bureau twee agenten verbaal met de dood bedreigd. Hij is voor nader onderzoek inverzekeringgesteld.

AUTO RECIDIVIST INBESLAGGENOMEN, Veghel

Vrijdagavond is op de Bernhardstraat in Veghel de auto van een 26-jarige automobilist uit die plaats inbeslaggenomen. De man is niet in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs en is voor dat feit al vaker bekeurd. Vanwege de recidive is de auto inbeslaggenomen. Proces-verbaal is opgemaakt.

ZAKKENROLSTERS ACTIEF, Uden

Vrijdagavond zijn een 62-jarige vrouw uit Gassel en een 64-jarige vrouw uit Uden op de Marktstraat in Uden slachtoffer geworden van zakkenrollerij. Vermoedelijk zij drie vrouwen van buitenlandse afkomst (één oudere-en twee jongere vrouwen) hiervoor verantwoordelijk. In beide gevallen bestond de buit uit o.a. een portemonnee met pinpas.