18/9 Maasland

Oss 18-09-2003 -

HENNEPKWEKERIJEN AANGETROFFEN, Oss

Woensdagmiddag is in een woning aan de Dassenburcht in Oss een hennepkwekerij aangetroffen. Op de zolder van de woning werden totaal ruim 300 henneplanten aangetroffen. De planten, lampen en andere toebehoren zijn inbeslaggenomen. Tegen de 43-jarige bewoner is proces-verbaal opgemaakt.
Ook in een woning aan de Karel V Straat in Oss werd woensdagmiddag op de zolder een hennepkwekerij aangetroffen. De 180 planten, lampen en andere toebehoren zijn inbeslaggenomen. Tegen de 38-jarige bewoonster is proces-verbaal opgemaakt.

INBRAAK WINKEL, Nuland

In de nacht van woensdag op donderdag rond. 03.00 uur is ingebroken in een winkel aan de Kerkstraat in Nuland. Een raam van de winkel werd ingeslagen waardoor men binnen kon komen. Uit de winkel werden rookwaren en postzegels gestolen.

HONKBALKNUPPEL AANGETROFFEN, Oss

In de nacht van woensdag op donderdag is een 20-jarige man uit Oss bekeurd. De man werd met zijn auto gecontroleerd op de Megensebaan in Oss. Bij die controle bleek de man een honkbalknuppel in de auto te hebben liggen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt in verband met overtreding van de Wet Wapens en Munitie.