Gemeente Dongen


Start bouw in voorjaar 2004 16/9/2003 12:45
Nieuwe kleedaccommodatie voor sportpark Dongekant Als het aan het college van B en W ligt, heeft sportpark De Dongekant in 2004 een nieuwe kleedaccommodatie. Op 18 september stelt het college aan de raad voor om een krediet van 341.500,00 beschikbaar te stellen voor de sloop en nieuwbouw
De huidige kleedaccommodatie, gebouwd in de jaren 70, voldoet niet langer aan de gestelde eisen van KNVB/NOC/NSF. Zo is de accommodatie sterk verouderd en bevinden de douches zich nu niet direct aan de kleedkamers.

Positief
De nieuwbouwplannen zijn in overleg met het bestuur van de voetbalvereniging tot stand gekomen. Het bestuur heeft zeer positief gereageerd op de plannen.

Overlast
Als de raad instemt met de verstrekking van het krediet, wordt in april of mei 2004 gestart met de werkzaamheden. De voetbalcompetitie is dan afgelopen, zodat overlast zoveel mogelijk beperkt blijft.

Wethouder Piet Panis: Sport en gezondheid hangen in nauwe relatie met elkaar samen. Die gezondheid willen wij waarborgen door een nieuwe kleedaccommodatie te realiseren, waarbij de wasgelegenheid zich direct aan de kleedkamers bevindt.