De Unie


NHRV: Praktijkdiploma ondernemer MKB

17 september 2003 - Hierbij treft u informatie aan over de brochure met als inhoud:

* Opleiding ONDERNEMEN,

* PRAKTIJKDIPLOMA ONDERNEMER MKB

* HANDELSVERTEGENWOORDIGER

Aan de inhoud van deze brochure, waarvan de inhoud voor zich spreekt, heb ik nauwelijks iets toe te voegen. Wel beveel ik u deze cursus van harte aan. De Beroepsgroep waartoe u gerekend kunt worden heeft ten doel het bevorderen van de beroepsbelangen van haar leden. Participeren in de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens is daar een voorbeeld van.

Bovendien wijs ik u er graag op dat u als lid van De Unie een korting van 20% geniet op het betaalde examengeld.

Brochure aanvragen?
U kunt de brochure telefonisch aanvragen bij ondergetekende, telefoonnummer: 0345 - 851 067. Bij afwezigeheid kunt u terecht bij Eline Bouwman of Ellen Vijge.

Daarnaast. . .
De afgelopen weken heeft u kennis kunnen nemen van de voorgenomen overheidsmaatregelen. De Unie wil graag weten hoe dit nieuws door u ontvangen is:

Reageer op bezuinigingsplannen van het Kabinet! De Unie is hard bezig met het formuleren van standpunten als reactie op de bezuinigingen van het kabinet Balkenende II. De inbreng van onze leden is daarbij onmisbaar. Hebt u ook een mening over de bezuinigingen? Stuur dan een mail naar prinsjesdag@unie.nl

Met vriendelijke groet,

John Kapteijn,
voorzitter Beroepsgroep No.1 - NHRV*

* Intropagina NHRV Commerciële Werknemers


* Deze informatie is verzonden aan alle leden die onze ledenadministratie voorkomen onder de vermelding beroepsgroep No.
1. Hieronder worden verstaan de leden die werkzaam zijn als: handelsagent, handelsreiziger, vertegenwoordiger, merchandiser, acquisiteur of strikt commercieel binnen- of buitendienstmedewerker en/of kunnen worden gerangschikt onder één van functies. Mocht dit gegeven niet meer juist zijn dan vraag ik beleefd dit aan ons door te geven. Mocht u collega-leden kennen die wel tot de beroepsgroep gerekend kunnen worden maar deze informatie niet ontvangen hebben, laat hen dan ook contact met mij opnemen. Zo houden we het bestand up-to-date.

woensdag, 17 september 2003