Gemeente Emmen

Persbericht: Inspraakavond concept-Kadernota Kunst en Cultuur

15 september 2003

Op woensdagavond 17 september vindt een inspraakavond plaats over de concept-Kadernota Kunst en Cultuur Tussen zand, veen en wolken. Iedereen die iets met kunst en cultuur heeft en er over mee wil praten wordt uitgenodigd om in Theater De Muzeval een reactie te geven op de kadernota. De bijeenkomst is van 19.30 tot 22.00 uur.

Onder het motto Tussen zand, veen en wolken wordt in concept de Kadernota Kunst en Cultuur 20042008 gepresenteerd. Iedereen is van harte uitgenodigd kennis te nemen van de hoofdlijnen van het kunst- en cultuurbeleid zoals deze -voor de komende vier jaar- geschetst is. Nieuwe activiteiten en projecten worden steeds aan deze hoofdlijnen getoetst.

Drie aspecten
Het motto van de Kadernota drukt drie aspecten uit die van belang zijn als het gaat om kunst en cultuur: een zekere basiskwaliteit, maar ook vernieuwing en verrijking. Dan gaat het niet alleen over activiteiten van de vier professionele culturele basisvoorzieningen, zoals Theater De Muzeval, CQ Centrum voor de Kunsten, het Centrum Beeldende Kunst Emmen en de Stichting Openbare Bibliotheken. Het gaat ook over de culturele activiteiten die dankzij particuliere initiatiefnemers mogelijk gemaakt worden.

Inspreken
Mensen die willen inspreken de 17e, kunnen contact opnemen met de afdeling Kunst en Cultuur, telefoon (0591) 68 58 17 of via e-mail: kec@emmen.nl. Overige belangstellenden zijn uiteraard ook van harte welkom in de Muzeval.
De concept-Kadernota kunt u ophalen bij de Centrale Balie van het gemeentehuis of aanvragen bij de afdeling Kunst & Cultuur via de genoemde mogelijkheden.

Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud van de sites waarmee een link is aangebracht op basis van een aantal criteria, valt niet onder verantwoordelijkheid van de gemeente Emmen.

© 2003 Gemeente Emmen