15/9 Maasland

Oss 15-09-2003 -

ALCOHOLCONTROLE, Lith

Op de Lithsedijk in Lith zijn zondag bij een alcoholcontrole 22 personen gecontroleerd. Een van hen had teveel gedronken en is aangehouden op de Joannes Zwijsenlaan in Oss. Het gaat om een 24-jarige automobilist uit Oss. Hij heeft een rijverbod gekregen en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

MET DRANK OP ACHTER HET STUUR, Herpen
Op de Schaijkseweg in Herpen is in de nacht van zondag op maandag een 47-jarige automobilist uit Schaijk aangehouden omdat hij met drank op achter het stuur zat. Hij kreeg een rijverbod en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

ACHTERVOLGING, Oss

Tijdens een surveillance gaven twee politie-agenten in de nacht van zondag op maandag een auto een stopteken. De auto stopte echter niet maar reed met hoge snelheid weg. Hierop zette de politie de achtervolging in. Vanaf de Julianasingel reed de auto de Aengelbertlaan in, waar de auto is gestopt. De inzittenden zijn uit de auto gesprongen en weggerend. Door de gladheid viel een van hen en schoof onder het voertuig van de politie. Hij stond weer op en rende een bos in. De beide inzittenden zijn hierop ontkomen. De zaak wordt nog onderzocht.

VERDACHTE DEALEN COCAÏNE AANGEHOUDEN, Heeswijk-Dinther

In de nacht van vrijdag op zaterdag is in een woning aan Plein 1969 in Heeswijk-Dinther een 26-jarige man uit deze plaats na onderzoek van de politie aangehouden. Tijdens een huiszoeking werd ruim 30 gram cocaïne en een geldbedrag aangetroffen. De man is aangehouden op verdenking van het dealen in harddrugs. Tevens werden drie mannen en een vrouw, variërend in leeftijd van 16 tot 21 jaar en afkomstig uit de gemeente Bernheze en Berlicum, aangehouden voor het in bezit zijn van harddrugs. De 26-jarige man is inverzekering gesteld.