AutoRai

15-9-2003

Gratis Edition20 actiepakket op SEAT Ibiza en Cordoba

Met een aantrekkelijk actiepakket viert SEAT dat twintig jaar geleden de eerste SEAT in Nederland is verkocht. Het actiepakket, bestaande uit een fantastisch aanbod van accessoires t.w.v. 1250,- is vanaf 15 september aanstaande gratis verkrijgbaar bij aankoop van een SEAT Ibiza en SEAT Cordoba.

Het Edition20 pakket bestaat uit originele SEAT 14 inch lichtmetalen velgen, een Sony radio/CD-speler, diverse chromen accenten voor zowel het interieur als het exterieur en exclusieve Edition20 badges.

Al deze extras komen bovenop de al zeer compleet uitgeruste Stella-uitvoering van de SEAT Ibiza en Cordoba. De standaarduitrusting omvat onder meer stuurbekrachtiging, in hoogte én diepte verstelbaar stuurwiel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare voorportierruiten, getint glas en ABS.

De SEAT Ibiza is eind 1984 geïntroduceerd en is daarmee het langstlopende SEAT-model. In 2002 is de vierde generatie van de zeer populaire Ibiza op de markt gekomen. Sinds de introductie in 1984 zijn er in Nederland ruim 70.000 Ibizas verkocht.

De SEAT Cordoba is in 1994 op de markt gekomen. Dit jaar is er een nieuwe SEAT Cordoba geïntroduceerd. Uit deze door Walter deSilva ontworpen auto blijkt waar SEAT voor staat: SEAT auto emoción.

Het succes van SEAT in de afgelopen 20 jaar is voor een groot deel te danken aan de Ibiza en Cordoba. Vandaar dat het een voor de hand liggende keuze is om juist deze twee modellen te kiezen om het 20-jarig bestaan van SEAT in Nederland te vieren.

Het instapmodel van de SEAT Ibiza is er al vanaf 11.990,- (incl. BTW/BPM).De SEAT Cordoba is al verkrijgbaar vanaf 14.750,- (incl. BTW/BPM).