De Unie


Vroom & Dreesmann: Laatste reddingsplan

10 september 2003 - In VIDE nieuwsbrief van 7 augustus jl. stond vermeld dat het nieuwe directieteam begin september met een plan van aanpak komt. In de afgelopen weken heeft het nieuwe directieteam zich georiënteerd en een aangepast beleidsplan opgesteld. De belangrijkste punten zijn het besturingsmodel en de inrichting van de organisatie, de te volgen commerciële strategie en de mogelijkheden tot het verhogen van de arbeidsproductiviteit.

Op voorhand zijn een groot aantal festiviteiten, personeelsfeesten, kerstlunches en oud-medewerkerbijeenkomsten reeds geschrapt. Verder geldt er een vacaturestop, een inkoopstop, een investeringsstop, een projectenstop, een uitgavenstop en worden tijdelijke contracten niet verlengd.

V&D maakt een zeer moeilijke tijd door. Het nieuwe directieteam heeft de opdracht gekregen om V&D weer op de rails te zetten. Dat gaat gebeuren maar wel met grote gevolgen voor het personeel. Het betekent dat ook van u veel zal worden gevraagd.

Op 9 september jl. heeft de directie van V&D de plannen in de openbaarheid gebracht.
Het gaat om zeer ingrijpende maatregelen en er zullen veel arbeidsplaatsen verdwijnen. En we weten nog niet wat er nog meer kan komen.

Wij willen daarom met U over de nijpende situatie bij V&D praten. De Unie en VHP VendexKBB nodigen u uit voor een gezamenlijke ledenvergadering. Deze vergadering wordt gehouden op:

Datum: Maandag 15 september 2003
Tijd: 20.00 uur
Plaats: UniePlaza te Culemborg, Multatulilaan 12 (Voor de routebeschrijving verwijzen wij u naar onze site: www.unie.nl)

Wij rekenen op uw aanwezigheid !

Met vriendelijke groet, mede namens Sjef Verheggen van VHP VendexKBB

Alex van der Molen
bestuurder


* Intropagina Grootwinkelbedrijven

woensdag, 10 september 2003