Politie Zeeland



W-6509-2003 4-JARIGE AANGEREDEN DOOR SCOOTER


Een 4-jarig jongetje uit Middelburg werd zaterdag rond 16.55 uur op de President Rooseveltlaan in Vlissingen aangereden door een scooter, doordat hij plotseling overstak.
Een 22-jarige vrouw uit Middelburg reed met haar scooter over de President Rooseveltlaan. Daar stond het 4-jarige ventje met zijn vader te wachten om over te steken. Plotseling stak hij vanachter een geparkeerd staande auto de rijbaan op, juist op het moment dat de Middelburgse aan kwam rijden. Zij kon hem niet meer ontwijken, waardoor een botsing volgde en beide ten val kwamen.
De vader werd met zijn zoon door omstanders naar het ziekenhuis gebracht, hier werd hij behandeld aan een hoofdwond. De 22-jarige vrouw werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en behandeld aan diverse wondjes en een pijnlijke arm.


W-6510-2003 WINKELDIEFSTAL



In een winkel in de Glacisstraat te Vlissingen werd zaterdag rond 17.30 uur een

41-jarige vrouw uit deze plaats aangehouden wegens winkeldiefstal.
De vrouw had boodschappen ter waarde van E 35,10 gestolen.


O-6511-2003 UIT DE BOCHT


Op de Kattendijksedijk in Kloetinge is zaterdag rond 17.40 uur een 20-jarige motorrijder uit Krabbendijke gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.
De motorrijder kwam uit de richting van Goes, in een bocht naar links schoot hij rechtdoor de dijk af. Onder aan de dijk botste hij tegen een omheining.
Hij werd met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.
Zijn motorfiets is totaal vernield.


Z-6512-2003 DIEFSTAL GSM


Vanachter een bar van een café in Terneuzen werd zaterdag rond 18.00 uur de gsm van een medewerkster door een onbekend gebleven persoon weggenomen.
De vrouw liet haar gsm enkele ogenblikken onbeheerd achter.


W-6513-2003 AANHOUDINGEN OP BOUWTERREIN


Drie Middelburgse jongens van 18,19 en 20 jaar werden zaterdag rond 22.15 uur op het bouwterrein (het in aanbouw zijnde Stadskantoor) aan de Kanaalweg in Middelburg aangehouden.
Het drietal was over de hekken geklommen en begaven zich op verboden gebied.
Ze werden overgebracht naar het bureau. Hier meldde zich tevens een 17-jarige jongen uit Middelburg om te informeren naar zijn vrienden die zojuist waren aangehouden.
Uit eerder verhoor bleek hij bij het groepje te horen, hierop werd hij aangehouden.
Allen kregen een bekeuring.