BMG NEDERLAND

HIND website en eerste single in september

Nivea hair care en hind starten samenwerking!

Hind, de Goudse zangeres die de 3e plaats veroverde bij Idols, dé televisieklapper van dit jaar, komt eind september uit met haar eerste single Summer All Over Again. Ze heeft de afgelopen tijd echter niet stilgezeten. Ze heeft veel opgetreden o.a. op het museum plein voor de Uitmarkt waar ze tienduizenden wist te boeien met een prachtige uitvoering van Fado Mae. Daarnaast wordt achter de schermen hard gewerkt aan haar album dat in November uitkomt en sinds maandag 25 augustus jl. is Hinds eigen website in de lucht.

www.hind.nl : contact met fans
De website van Hind, www.hind.nl, mag gezien worden en dat is zeker ook de bedoeling, vertelt Hind We hebben ons best gedaan om een mooie en interessante site te maken. Dat is volgens mij gelukt. Via de site wil ik contact onderhouden met mijn fans; ik wil snel en goed kunnen communiceren. Je wilt voor iedereen bereikbaar zijn, ook al lukt dat natuurlijk niet altijd. Maar ik weet zeker dat een goede website helpt. Mijn site heeft daarom een speciaal gedeelte voor de fans..

Twee sites in één
Hinds website bestaat uit twee aparte delen: www.hind.nl en www.behind.nl. De eerste website is voor iedereen toegankelijk en geeft veel informatie over optredens, haar muziek en het laatste nieuws.
Het tweede deel is alleen toegankelijk voor echte fans. Hoe dat werkt? Dat gaat via een wachtwoord. Je komt het vanzelf tegen op het eerste deel van de site www.hind.nl

Chatten met Hind?
Via de algemene Hind site kunnen fans zich aanmelden voor een wachtwoord, en daarmee kan men toegang krijgen tot www.behind.nl, de speciale site. Behind is natuurlijk een woordgrapje met de naam Hind, maar de site is natuurlijk serieus, vertelt Hind. Wat de fans hier kunnen verwachten? Ik wil graag aan mijn fans laten zien wie Hind is, als mens, als persoon. Ik hou er bijvoorbeeld een persoonlijk dagboek bij, dat je als fan elke dag kunt volgen.
Er is ook een gastenboek en een chatbox met diverse chatrooms. Hier zal Hind regelmatig, ook onverwacht, te vinden zijn, voor persoonlijk contact met fans.Maar je moet je als fan dus wel eerst aanmelden als je mee wilt chatten, want ik wil natuurlijk graag weten met wie ik praat.

Eerste single: spannend?
Het is duidelijk: de stilte rond Hind is voorbij. De eigen website is inmiddels in de lucht, en de eerste single staat in de startblokken. Hoe spannend dat is? Natuurlijk is het best spannend. Maar ook enorm leuk. En ik wil heel graag zoveel mogelijk mensen laten genieten van mijn muziek. Ik hoop dat mijn fans deze eerste single mooi vinden. Aan Hind zal het niet liggen. Het is ongetwijfeld een onderwerp waar fans over zullen praten in de chatbox op de website. Kortom, Hind laat zich horen...

NIVEA HAIR CARE EN HIND STARTEN SAMENWERKING!

Met ingang van 5 september 2003 is NIVEA Hair Care een samenwerking aangegaan met Hind. Het grootste cosmeticamerk van Nederland gaat voor een jaar een overeenkomst aan met de talentvolle zangeres. Volgens beiden is de samenwerking een schot in de roos. Peter Koolen, Marketing Director van NIVEA, Beiersdorf: We zijn er ontzettend trots op dat NIVEA Hair Care en Hind elkaar hebben gevonden. Haar open, natuurlijke uitstraling sluit heel goed aan bij ons merk. Hind heeft een expressieve uitstraling en prachtig haar en past uitstekend bij onze haarverzorgings- en stylinglijn NIVEA Hair Care. We zijn ervan overtuigd dat Hind vanwege haar geweldige kwaliteiten een groot succes zal worden, ook op lange termijn!
Ook Hind vindt NIVEA de perfecte match: NIVEA is voor mij kwaliteit, puur, kracht en tijdloos. Dit zijn eigenschappen die ook ik nastreef. NIVEA is een wereldmerk en het is ook mijn grootste wens om mensen wereldwijd via mijn muziek te bereiken. NIVEA en Hind, ja we passen bij elkaar. En het meest bijzondere van deze samenwerking is dat het voor beiden de eerste keer is..

In de laatste week van september organiseert NIVEA Hair Care een spectaculair evenement met Hind als startschot van de intensieve samenwerking. Dit wordt gevolgd door een grote, landelijke promotie-activiteit rondom de eerste CD-single van Hind.

NIVEA Hair Care vernieuwd: wat goed is voor je huid is ook goed voor je haar
Centraal in de samenwerking tussen Hind en NIVEA Hair Care staat de vernieuwing van de shampoolijn. Alle NIVEA shampoos en crèmespoelingen krijgen een totaal nieuw design en alle formules worden verbeterd. NIVEA past haar expertise op het gebied van huidverzorging toe op haarverzorging, zodat de verzorgende werking van de NIVEA Hair Care shampoos en crèmespoelingen optimaal is. Met meer dan 30 haarverzorgings- en stylingproducten is NIVEA sinds 1991 een expert en belangrijke speler op de haarmarkt.

---

Persinformatie: