Gemeente Son en Breugel


We gaan beginnen
08-09-2003
Na de opening van de A50 op deze week start de aannemer volgende week maandag met de herinrichting van het centrum in ons dorp.

Wat merkt het verkeer ervan?

De Hendrik Veenemanstraat wordt afgesloten voor het doorgaande verkeer. U wordt omgeleid via de Gentiaanlaan, de Europalaan en de Boslaan. Op het kruispunt met de Gentiaanlaan en de Planetenlaan wordt een rotonde aangelegd.

Aan de andere kant van de doorgaande weg wordt ter hoogte van De Driehoek ook een rotonde aangelegd. De Kanaalstraat wordt tijdelijk afgesloten voor het verkeer en wordt omgeleid via Ekkersrijt 2000 en 3000.

En de omwonenden?
Voor de bewoners en bedrijven van de kanaalstraat en de Hendrik Veenemanstraat is afgelopen maandag een straatbijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst kregen zij informatie over de planning, de noodmaatregelen, de omleidingroutes, het verleggen van kabels en leidingen, de busroutes, het ophalen van huisvuil en andere relevante informatie.

Meer informatie?
Deze week verschijnt de eerste nieuwsbrief die huis en huis in onze gemeente verspreid wordt. Daarin vindt u o.a. de planning, een interview met wethouder Bergmans en met het gezicht van Kloppend Hart: Henk Vogels. Verder treft u er een kaartje met de omleidingroutes aan. Meer informatie vindt u op deze website.