Gemeente Grave

Stichting A 73 zoekt bestuursleden

Stichting A 73 zoekt bestuursleden Het Samenwerkingverband Openbaar Onderwijs A73, is op zoek naar 5 bestuursleden voor deze nieuwe stichting.

De stichting Samenwerkingsverband Openbaar Onderwijs A73 gaat per 1 januari 2004 van start. De stichting is verantwoordelijk voor 9 openbare basisscholen in de gemeenten Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave, Mill en St.Hubert met 166 personeelsleden en ruim 2000 leerlingen. Het bestuur van de stichting vervult een strategisch en kaderstellende rol ten aanzien van het beleid. Het bestuur houdt toezicht op de uitvoering van het vastgestelde beleid en opereert op afstand van de algemeen directeur. Als bestuurslid bent u verantwoordelijk voor de continuïteit, de beleidskaders, de resultaten, controle c.q. bijstelling van beleid van de stichting en voor de benoeming(en) van de (algemeen) directeur(en). Gezocht wordt naar personen die:


- Affiniteit hebben met het openbaar onderwijs;
- Op afstand kunnen besturen;

- Zakelijk en resultaatgericht zijn;

- Analytisch zijn en integrerend denkvermogen hebben;
- Kennis hebben van financiële bedrijfsvoering;
- Kennis hebben op een of meerdere beleidsterreinen: financiën, onderwijs, personeel, organisatie, facilitair, communicatie en PR;
- Inzicht hebben in maatschappelijke en politiek bestuurlijke verhoudingen;

- en die Momenteel geen lid zijn van een college van B&W, een gemeenteraad en/of raadscommissies van één van de deelnemende gemeenten.

Per bijgewoonde vergadering bieden wij u een onkostenvergoeding.

Wilt u meer weten?
Informatie over de nieuwe stichting, de uitgangspunten en de procedure kunt u vinden op de website: www.a73.info. Een informatiepakket kunt u opvragen bij de ambtelijk secretaris, mevrouw M.A.C.Vink, telefoon: 06-20163124. Wilt u reageren?

Uw brief met motivatie en curriculum vitae kunt u vóór 19 september richten aan de Stichting Samenwerkingverband Openbaar Onderwijs A73, t.a.v. mevrouw M.A.C.Vink, Picardie 8, 6591 JE Gennep. U kunt deze ook mailen naar mevrouw M.A.C. Vink met duidelijke vermelding van uw naam en postadres. Wij stellen het op prijs wanneer u ons wijst op mogelijk geschikte kandidaten. De selectiegesprekken zijn gepland in week 40.