MUZIEK EN SHOWBUREAU JAN VIS

's-Hertogenbosch Artiestenstad

Op zondag 7 september 2003 tovert Muziek- en Showbureau Jan Vis 's-Hertogenbosch om tot artiestenstad. Als afsluiting van een jubileumjaar vol hoogtepunten organiseert het 40-jarige artiestenbureau met medewerking van ruim 40 artiesten een wervelende middag.

In en om Theater aan de Parade vindt u een uitgebreid aanbod van entertainment. Denkt u hierbij aan Do, Jamai, Jim, Hind, Dewi, Crazy Pianos, Vengaboys, Albert West, Sunclub (al 8 weken nummer 1 in Nederland!), Def Rhymz en vele, vele anderen. Daarnaast presenteren Gerard Joling en Cooldown Café hun nieuwe single 'the lion sleeps tonight'.

Tevens is er speciale aandacht voor kinderen met bijvoorbeeld Bob de Bouwer en Brum. De presentatie van deze middag is in handen van onder andere Sonja Silva en Mental Theo. Ook op het culinaire evenement 'Bourgondisch Den Bosch', dat op deze dag op de Parade plaatsvindt, treden diverse artiesten op.

Deze dag is uitsluitend toegankelijk voor zo'n 2.000 genodigden vanuit horeca, verenigingen, stichtingen, pers en media, collega artiestenbureaus, overige klanten en artiesten.

Voor de geïnteresseerden geven wij uitgebreide informatie over alle facetten van feest en entertainment. Daarnaast wacht ook Albert West een zeer bijzondere verrassing. Op deze dag valt hem de eer te beurt een hand- of voetafdruk te zetten die toegevoegd zal worden aan 'The Walk of Fame' in Rotterdam.

Kortom een artiestenbeurs nieuwe stijl die 's-Hertogenbosch op zijn grondvesten zal doen trillen! Muziek- en Showbureau Jan Vis nodigt u graag uit hierbij aanwezig te zijn. Voor aanmelding of vragen kunt u contact opnemen met Brigitte Vis of Jan Dirk Vis 073-5219151. In verband met het versturen van entreebewijzen verzoeken wij u dit te doen voor 4 september.

Muziek- en Showbureau Jan Vis
Website: www.janvis.nl
Contact: jd@janvis.nl

Adres:
Graafsebaan 40
5242 JM Rosmalen
tel: 073-5219151
fax: 073-5217561


02 sep 03 16:23