Gemeente Eindhoven

Persbericht: 1 september 2003, no. 150

Festival Latinoamerica

Zuid-Amerikaanse sferen in Eindhoven!

Op zondag 7 september 2003 barst het 2e Latinoamerica festival los in de Pétanquehal op het Sportcomplex Eindhoven Noord. Vanaf 12.00 uur tot 19.00 uur maakt u kennis met de Zuid-Amerikaanse cultuur, het overheerlijke eten, de salsa-achtige klanken met de daarbij behorende zang en dans, de typische folklore, een tentoonstelling van en verkoop van kunst, handwerk en sieraden. Ook is er een speciaal programma voor de kinderen.

De stichting Centro Latinoamericano de Orientación (C.L.O.) organiseert voor de tweede keer dit zinderende Latijns- Amerikaans feest. Zij willen graag geïnteresseerden kennis laten maken met de verschillende facetten van hun werelddeel. Het Sportcomplex Eindhoven Noord (nabij Ir. Ottenbad) staat open voor dit soort initiatieven. Zo wordt er al jarenlang een Surinaamse markt gehouden, zijn er Turkse en Hindoestaanse groepen die hier vertoeven en zijn zij altijd gráág een luisterend oor voor alle doelgroepen!

¡Hasta luego! Tot ziens in de Pétanquehal op de Vijfkamplaan 12 te Eindhoven, nabij de ingang van het Ir. Ottenbad. De entreeprijs vanaf 13 jaar is 5,00, kinderen van 3 tot en met 12 jaar betalen 1,00 en de allerjongste mogen gratis naar binnen! Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen op (040) 242 52 43 of (040) 242 61 86 of per email op a.struk@tref.nl of cturner@iaehv.nl . ¡Hasta luego!

© 2003 Gemeente Eindhoven