Provincie Limburg

Gedeputeerde Eurlings overhandigt gastvrijheids-voucher aan Bakkerij Geurten in Valkenburg (192)

"Op zondagmorgen verse broodjes kunnen halen, daar geniet ik van. En met mij velen. Dat wil ik belonen met de gastvrijheidvoucher van Koninklijk Horeca Nederland. Bakkerij Geurten heeft dienstverlening hoog in het vaandel staan, dat blijkt uit de service die zij op zondag bieden", zo stelt gedeputeerde Martin Eurlings als beschermheer van de campagne 'De Horeca, gastheer van de samenleving'.

Regio Zuid Limburg van Koninklijk Horeca Nederland heeft, in het verlengde van de landelijke campagne, in juli van dit jaar een eigen actie gestart om ondernemers te belonen die vriendelijkheid en gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan. Het beoordelen van die gastvrijheid wordt niet door een jury gedaan, maar door het publiek zelf. Gasten van Zuid Limburgse hotels krijgen bij het inchecken een voucher die zij kunnen uitreiken aan iemand waar ze een vriendelijke en gastvrije service hebben ervaren. De vouchers kunnen door de beloonde dienstverleners ingewisseld worden voor cadeaus, zoals een lunch, een fles wijn, een hotelovernachting, een bezoek aan Thermae 2000 of Mondo Verde. Met de inname van de vouchers wordt bijgehouden wie het meest beloond wordt door het publiek. In januari 2004 wordt tijdens opening van de BBB-beurs in het MECC te Maastricht de Beste Dienstverlener 2003 van de Regio Zuid Limburg bekend gemaakt.

Op 9 juli heeft Martin Eurlings als beschermheer van de actie de allereerste gastvrijheidvoucher in ontvangst genomen. Deze overhandigt hij nu op zondag 7 september om 09.00 uur aan Bakkerij Geurten in Valkenburg. "Ik heb er een gewoonte van gemaakt om, zoveel als mogelijk, op zondag zelf voor het ontbijt verse broodjes te halen. Ik geniet daar echt van en vind het een perfecte service. En ik weet dat de gasten in Valkenburg dit ook waarderen. Daarom reik ik met plezier de voucher uit aan Bakkerij Geurten.

5-9-2003 12:01