Kenniscentrum voor uiterlijke verzorging (KOC)

Blue Diamond Award 2003

Op zaterdag 6 september wordt, tijdens de vakbeurs Beauty Salon Dimensions in Utrecht voor de 10e keer de Blue Diamond Award georganiseerd. Bij deze praktijkgerichte wedstrijd strijden aankomende schoonheidsspecialisten om de titel 'Cursist van het jaar 2003'. Je kunt je vanaf nu rechtstreeks voor deelname aanmelden bij KOC Nederland.

Deelname aan de wedstrijd staat open voor iedereen die dit jaar eindexamen doet van de opleiding Schoonheidsspecialist. Bij KOC kunt je een deelnameformulier aanvragen, die je voor 27 juni aanstaande moet inleveren bij KOC. Je krijgt dan een bevestiging van je deelname, het wedstrijdreglement en de wedstrijdopdrachten toegestuurd. Als je eenmaal bent ingeschreven, zullen wij jouw school vragen om je extra te begeleiden, zodat je optimaal bent voorbereid op de wedstrijd.

Praktijkgericht
De wedstrijd om de Blue Diamond Award bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte plus een finaleronde, die eveneens een deelbehandeling uit de praktijk omvat. De zeven deelnemers met de hoogste aantal totaalpunten voor de theorie en praktijk, leggen tenslotte nog één praktische finaletoets af. Het totaal van de drie toetsen samen bepaalt wie de Blue Diamond Award wint en zich daarmee 'Cursist van het jaar 2003' mag noemen.

Aantrekkelijke prijzen
Alle deelnemers ontvangen een fraaie, op naam gestelde oorkonde. Voor de winnaar is er, naast de Blue Diamond Award-wisseltrofee, een geldprijs van ? 350,-, een beker en een dagje beautyfarm; voor de nummers 2 en 3 zijn er geldprijzen van respectievelijk ? 250,- en ? 150,- en een beker. Bovendien krijgen de scholen waar de winnaars vandaan komen ook een speciale oorkonde.

Inschrijven? Bel de afdeling Relatieservice op 030 - 6071000!

De Blue Diamond Award wordt georganiseerd door KOC Nederland en het vakblad Esthéticienne, in samenwerking met leveranciersvereniging BT&EA, Hoofdbedrijfschap Ambachten (HBA), Anbos, Vakos en Cidesco sectie Nederland.