KEESIE

Jim komt naar Veldhovense winnares

PERSBERICHT

Veghel, 03 september 2003

VEGHEL- Jim komt zaterdag 6 september naar Veldhoven om het meisje (15) gelukkig maken dat precies zo'n speciale scooter heeft gewonnen als Jim onlangs zelf voor zijn zestiende verjaardag van Mars(r) heeft gekregen. De Idols ster zal de felbegeerde zwarte Aprilia 'Mojita' scooter (met Jim's naam in Marsletters erop) persoonlijk overhandigen aan de Veldhovense Kristel Korsmit die binnenkort zelf ook zestien wordt. Jim gaat tijdens die uitreiking ook zingen! Iedereen is welkom.

Een en ander vindt plaats vanaf 14.00 uur bij de PLUS supermarkt aan de Dommelshei 10 in Veldhoven. Het meisje won de prijsvraag die was verbonden aan een gezamenlijke actie van Jim's sponsor Mars(r) en de PLUS supermarkt. Bij honderden PLUS supermarkten door het hele land hadden fans hun tekst ingeleverd die moest volgen op de zin:

'Ik zou graag een Mars willen eten met Jim omdat......'

Alle PLUS supermarkt vestigingen hebben de leukste inzendingen beloond met een door Jim gesigneerde cd en uit al die winnaars rolde de Veldhovense dan weer als allerleukste uit de bus. Haar bijdrage luidde:

'....we nog te jong zijn voor een beschuitje....'

einde persbericht

Voor meer informatie over de Mars-Jim actie kunt u contact opnemen met Esther de Vilder, Brand Group Manager of Lydi Siebers, Brand Manager bij Masterfoods Veghel BV, telefoon: +31 (413) 383337.

Voor een foto van Jim op de originele Jim-Scooter van Mars(r) kunt u contact opnemen met Anouk Beumkes of Tim Toorman van Keesie, telefoon: +31 (10) 2469500.


03 sep 03 13:40