Deelgemeente slotervaart Amsterdam


Amsterdam Stadsdeel Slotervaart / Overtoomse Veld


---

---
| Conferentie 'Woningen voor zorgbehoevenden' | | |
Conferentie 'Woningen voor zorgbehoevenden'

De Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling organiseert 21 augustus een conferentie voor medewerkers Welzijn, Wonen en Ruimtelijke Ordening van de stadsdelen en betrokkenen van de Dienst Wonen, Dienst Ruimtelijke Ordening, het Ontwikkelbedrijf Amsterdam en DMO over woningen voor zorgbehoevenden

Op deze middag worden de rapporten Woonzorgarrangementen 2015, vraagverkenning Amsterdam en Woonzorgarrangementen 2015, vertaling naar stadsdelen gepresenteerd.

Ook zal worden ingegaan op de vraag

* wat de resultaten uit de onderzoeken en de cijfers voor de stadsdelen betekenen en

* wat de consequenties van deze cijfers op beleid en uitvoering zijn.

Op creatieve wijze zal de deelnemers worden gevraagd om de droge cijfers om te zetten naar heldere inzichten en concrete plannen.

Voor het realiseren van een passend aanbod van woonzorgarrangementen voor Amsterdammers zijn diverse partijen betrokken zoals de zorgaanbieders, welzijnsorganisaties en woningcorporaties. Ook voor deze betrokkenen organiseert DMO bijeenkomsten om de rapporten tot leven te wekken en tot concrete acties te laten leiden. Betrokkenen worden daarover te zijner tijd geïnformeerd.

Aanmelden of meer informatie

Wilt u meer informatie over de rapporten of over de conferentie op 21 augustus?
Neem dan contact op met de heer T. Witte via t.witte@dmo.amsterdam.nl of via tel. 020 552 2381.

Waar kan ik de rapporten vinden?


* Het rapport Woonzorgarrangementen 2015, Vraagverkenning Amsterdam is te downloaden via deze link.
Het rapport is te vinden op de website van het KennisCentrum Ouderen www.kenniscentrumouderen.amsterdam.nl in de rubriek onderzoeken.

* Het rapport Woonzorgarrangementen 2015, Vertaling naar de stadsdelen is op te vragen bij de heer T. Witte via t.witte@dmo.amsterdam.nl of via tel. 020 552 2381.

Stadsdeel Slotervaart / Overtoomse Veld - 18 september 2003
---