TSS

TV Portal, 24 uur per dag bereikbaar voor uw klanten.

Gouda, 15 augustus 2003

Het is nu mogelijk voor bedrijven om via de TV met hun medewerkers, klanten en toeleveranciers te communiceren en transacties uit te voeren. Bedrijven kunnen via de textdiensten van nationale en regionale omroepen 95% van de Nederlandse bevolking bereiken. Voor de interactieve diensten wordt gebruik gemaakt van vaste of mobiele telefonie.
Om dit mogelijk te maken heeft het in Gouda gevestigde Cross Media bedrijf TSS de TV Portal ontwikkeld. Deze technologie maakt het mogelijk om de tekstuele delen van bestaande websites toegankelijk te maken via de televisie in combinatie met telefoon en teletext. Dat betekent dat de gebruiker geen PC met internet nodig heeft. TV Portal leent zich uitstekend voor enquêtes, promotieacties en allerlei transacties.

Het grote voordeel is dat bedrijven een extra kanaal tot hun beschikking hebben voor het bevredigen van hun behoefte aan commerciële communicatie en transacties met hun omgeving.

Voorbeelden zijn:

- Een reisorganisatie die zijn last minutes aanbiedt. De kijker kan direct op TV boeken;

- Een verzekeringsmaatschappij die verzekeringen aanbiedt. De kijker kan op zijn TV het polisblad invullen;

- Internet providers die hun helpdesk functie via de TV afhandelen;
- De Telefoongids die via TV geraadpleegd kan worden
- Fast Moving Consumer Goods bedrijven die hun producten promoten en acties en aanbiedingen doen via de TV

Samenvattend zijn de voordelen voor bedrijven om gebruik te maken van de TV Portal:


- Aansluiting
De TV Portal maakt het eenvoudig een bestaande website te ontsluiten voor televisie.


- Bereikbaarheid
De TV Portal maakt het mogelijk 95% van de bevolking, dus medewerkers, klanten en toeleveranciers, via de televisie 24 uur per dag en zeven dagen per week toegang te verschaffen tot het tekstuele gedeelte van hun websites. N.B. de penetratiegraad van de PC met Internetaansluiting is ca. 50% in de Nederlandse huishoudens.


- Interactiviteit
De TV Portal maakt een koppeling met telefonie waardoor gebruikers kunnen communiceren en transacties uitvoeren.


- Gebruiksgemak
De TV Portal heeft een uiterts eenvoudig bediening omdat die is beperkt tot het gebruik van telefoon en televisie met teletext.

Over TSS
TSS is al meer dan twaalf jaar actief op het terrein van elektronische media. TSS is gespecialiseerd in het creëren van commercieel interessante diensten op basis van technische koppelingen van verschillende mediatypen uit de informatie- en communicatietechnologie (ICT) zoals vaste en mobiele telefonie, SMS, interactieve spraak, audiotext, Internet, teletext en databroadcasting. Bedrijven en organisaties kunnen door de inzet van deze unieke en innovatieve Cross Media solutions met bestaande technische en organisatorische middelen hun productiviteit verhogen en dienstenpakket uitbreiden.

Contactinformatie

TSS Cross Media Solutions
M. Bons
Sales Manager Media
Tel.: 0182-531 646
Email : m.bons@tss.nl

19 aug 03 10:22