GOLF.NL

Online golfstarttijden boeken via Internet op golf.nl

Huizen, 14 augustus 2003

Vanaf 14 augustus 2003 is het mogelijk om online starttijden te boeken via Internet op golf.nl

De golfer kan nu via www.golf.nl online starttijden reserveren bij meer dan 15 golfbanen in Nederland. Dankzij de samenwerking met ikgagolfen.nl is deze service voor de golfer geheel gratis.

Herbert Robijn, initiatiefnemer van golf.nl, over het online boeken van starttijden via golf.nl: 'Golf.nl heeft de ambitie dé portal voor golfend Nederland te worden. Wij zoeken daartoe samenwerking met diverse partners die interessante verticale producten en/of diensten rondom golf bieden. Ikgagolfen.nl is daar een prachtig voorbeeld van. Wij verwachten veel van het online reserveren van starttijden en hopen onze trouwe bezoekers hiermee van dienst te zijn.'

Richard Knol, de man achter ikgagolfen.nl, over de samenwerking met golf.nl: 'golf.nl biedt ons een uitstekend uithangbord om veel golfers online te bereiken. Het online reserveren gaat bijzonder eenvoudig en snel. En bovendien is het voor de golfer gratis.'

Op dit moment kunt u online reserveren bij o.a. de volgende aangesloten golfbanen: Almkreek, Best, Bussloo, De Stok, Efteling, Goes, Harderwold, Hitland, Hoge Dijk, IJsselweide, Lelystad, Nieuwegein, Ooghduyne, Prise d'Eau, Spaarnwoude en Texel.

Over golf.nl:
Golf.nl BV biedt de Nederlandse golfwereld een professionele golfportal. Golf.nl is uniek in Nederland, met een continu, nederlands- en engelstalig overzicht van het actueel golfnieuws. Met honderden links naar voor de golfer relevante sites. Met voor elke golfbaan in ons land een lokaal weerbericht. En met veel actuele foto's van golf-professionals, inclusief slideshows. Een online TV Gids en informatie over media, zoals boeken en DVD's.

Golf.nl, een professionele portal voor elke golfliefhebber. Golf.nl maakt de supply chain van de Nederlandse golfwereld rond: golfliefhebbers, golfprofessionals, golfbanen, detail- en groothandel en fabrikanten van golfproducten komen elkaar tegen op golf.nl.

Over ikgagolfen.nl:
Ikgagolfen.nl is een initiatief van InterObject BV. InterObject bouwt webapplicaties en levert het golfbaan managementsysteem InterGolf. Voorbeelden van gerealiseerde applicaties zijn de reserveringssystemen ikgagolfen.nl en InterGolf Web.

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot:
Herbert Robijn, golf.nl
E h.robijn@golf.nl, T 035-5230402, M 0620-137900 Richard Knol, ikgagolfen.nl
E rknol@interobject.nl, T 0416-530297, M 0653-757693

14 aug 03 10:49