SNS Reaal Groep


Mobiel geld overboeken naar elke rekening bij elke bank. SNS Bank laat zien hoe mobiel bankieren ook kan.

13 augustus 2003

SNS Bank introduceert vandaag als eerste bank in Nederland de mogelijkheid om met KPN i-modetm geld over te maken naar derden.

Met mobiel bankieren van SNS Bank en i-mode is het nu mogelijk om veilig geld over te maken naar elke rekening, bij elke bank. De nieuwe i-mode toestellen zijn uitgerust met een SSL-browser, waardoor via een mobieltje geld overboeken aan derden nu net zo veilig is als geld overboeken via de goed beveiligde banksites op internet.

In praktijk betekent dit dat klanten die bij SNS Bank i-mode bankieren, met een gerust hart via hun nieuwe mobiele telefoon geld kunnen overboeken naar rekeningen van anderen, bij willekeurig welke bank dan ook. Tot nu toe is dergelijk geldverkeer slechts mogelijk geweest tussen eigen rekeningen van een klant, bij één bank. Deze service is ook beschikbaar via zakcomputer PDA, de Smartphone en overige GPRS-toestellen.

SNS Bank is koploper op het gebied van mobiele bankdiensten; alle bankdiensten van
SNS Bank zijn inmiddels mobiel beschikbaar. Beperkingen in het gebruik worden slechts veroorzaakt door het mobiele toestel.

Snel geregeld dankzij mobiel bankieren
Portemonnee vergeten, maar wel die mooie blouse gezien in de etalage van uw favoriete winkel? De vriendin die het bedrag voorschiet betaalt u à la minute terug via uw mobieltje. Met mobiel bankieren van SNS Bank en i-mode boekt u het voorgeschoten bedrag namelijk meteen over naar de rekening van uw vriendin.
Komt u op de stoep van de leverancier tot de ontdekking dat u zijn laatste factuur nog niet hebt voldaan? Geen nood, met mobiel bankieren van SNS Bank en i-mode kunt u het alsnog direct regelen.

SNS Bank Zo kan het ook.