KEESIE

'Geheim' verjaardagsfeest voor Jim

Mars trakteert fans op kaarten

VEGHEL- Hoe en waar de door Mars(r) en platenmaatschappij BMG georganiseerde Sixteen Party' voor Idols Jim wordt gevierd, is nog strikt geheim. Want dat moet vooral voor Jim zelf nog een verrassing blijven. Maar ook voor de doortastende fans heeft Mars(r) een verrassing; zij maken kans om dat besloten feest bij te wonen. Het verjaardagsfeest voor Jim's familie, vrienden en... fans vindt plaats op 10 augustus: echt op de dag zelf dat Jim zestien wordt. Vanaf komende donderdag worden de fans in televisie- en radiocommercials opgeroepen om via Mars.nl een persoonlijke verjaardagswens aan Jim te sturen.

Inzendingen voorzien van twee Mars(r) streepjescodes maken kans op één van de zeventig tweepersoonskaarten voor Jim's Sixteen Party. Ook met de unieke code in de speciale Mars(r)-editie van Jim's nieuwe cd-single This love is real kunnen liefhebbers een gooi doen. Deze single ligt vanaf 24 juli in de winkels. Direct na Jim's verjaardag, op 12 augustus, komt overigens zijn debuutalbum Impressed uit. Met dit album zet Jim - die tot nog toe vanwege zijn leeftijd nauwelijks mocht optreden - zijn eerste schreden op het professionele carrièrepad. Jim... proficiat !

Einde persbericht.

Voor meer informatie over de Mars-Jim actie kunt u contact opnemen met Esther de Vilder, Brand Group Manager bij Masterfoods Veghel BV, telefoon: +31 (413) 383660.

Voor beeldmateriaal van de Mars-Jim campagne kunt u contact opnemen met Anouk Beumkes van Keesie, telefoon: +31 (10) 2469500.

24 jul 03 11:13