easyJet

nieuwe on-linefunctionaliteit!

easyJet is sinds vandaag de eerste grote luchtvaartmaatschappij ter wereld met on-linefunctionaliteit voor boekingswijzigingen

easyJet is de eerste grote luchtvaartmaatschappij ter wereld die het haar passagiers mogelijk maakt om on line, 24 uur per dag hun boekingsgegevens te wijzigingen.

Dit nieuwe on-lineproject past perfect bij de populairste luchtvaartmaatschappij op internet en bewijst dat easyJet met de introductie van deze geavanceerde on-linefunctionaliteit een wereldleider is op e-commercegebied.

Via deze revolutionaire, nieuwe functionaliteit kunnen passagiers on line en 24 uur per dag hun eigen boekingswijzigingen doorvoeren. Passagiers kunnen zelf passagiersnamen en reisgegevens wijzigen - een mogelijkheid die momenteel door geen enkele andere grote luchtvaartmaatschappij ter wereld wordt aangeboden.

De nieuwe functionaliteit biedt passagiers meer flexibiliteit en keuzevrijheid over wanneer en op welke manier zij hun boekingsgegevens willen wijzigen. Bovendien kan easyJet haar kosten laag houden via deze on-linediensten die eerder alleen via de call centres beschikbaar waren. Door een dergelijke kostenverlaging kan easyJet haar passagiers de meest gunstige vliegtarieven blijven bieden. En omdat de verwerking van wijzigingen via de website goedkoper is dan via een call centre, zijn de wijzigingskosten voor de on-linevariant verlaagd tot 14 Euros (de vergoeding voor wijzigingen via het call centre blijft 21 Euros).

De introductie van deze nieuwe functionaliteit voor gebruikers van easyJet.com is een uitbreiding van de recent ingevoerde functionaliteit waarmee zij hun boekingsgegevens on line kunnen bekijken. Via deze nieuwe reeks ontwikkelingen kunnen passagiers nu hun vluchtnummer, de vertrek- en aankomsttijden en het bevestigingsnummer controleren, een bevestigingsmail aanvragen en zelfs toekomstige vluchten wijzigen.

Bezoekers van de easyJet-site dienen zich eerst te registreren, voordat zij kunnen profiteren van deze nieuwe functionaliteit - een snel en eenvoudig proces - en hun boekingsgegevens op een eenvoudige en veilige manier kunnen bekijken.

easyJet maakt het haar passagiers al gemakkelijk door vluchten vanaf gunstig gelegen lokale luchthavens naar de belangrijkste bestemmingen in Europa aan te bieden, waardoor zij tijd en geld besparen. De introductie van deze baanbrekende on-linefunctionaliteit geeft duidelijk aan dat dit concept bedrijfsoverkoepelend wordt toegepast.


easyJet.com
© 1997-2003 easyJet airline company ltd