Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg (

Tilburg, 29 juli 2003

Politie houdt agressieve man aan

TILBURG - Bij Traverse aan de Reitse Hoevenstraat hebben agenten gistermorgen om kwart over tien een psychotische man aangehouden. De man gedroeg zich erg agressief naar het personeel toe, reden waarom de politie werd ingeschakeld. Omdat de man door zijn agressiviteit daar niet te handhaven was hebben de agenten de man aangehouden. Die aanhouding ging niet zonder slag of stoot en er moest een politiehond aan te pas komen om de man te kunnen boeien en af te voeren.

Mannen uit Tilburg mishandelen ex-vriendin

TILBURG - Aan het Pieter Vreedeplein hebben agenten gistermiddag, even voor twee uur, een 39-jarige man uit Tilburg aangehouden. De man wordt verdacht van de mishandeling van zijn 24-jarige ex vriendin.

TILBURG - Aan de Beatrixhof hebben agenten gisteravond om tien over zes een 37-jarige man uit Tilburg aangehouden. Hij wordt verdacht van de mishandeling van zijn 30-jarige ex-vriendin, die ook in Tilburg woont.

Dieven gaan met tuinmeubilair aan de haal

OISTERWIJK - Bij een bedrijf aan de Gemullehoekenweg zijn dieven zondagnacht met 18 tuinstoelen, twee tafels en een parasol aan de haal gegaan. De waarde van de gestolen goederen bedraagt ruim 2100 euro.

Tilburger gaat door het lint na aanrijdinkje

TILBURG - Aan de Jan Heijnsstraat hebben agenten gisteravond om kwart over zes een 16-jarige jongen uit Tilburg aangehouden. Na een aanrijdinkje sloeg hij een 33-jarige vrouw uit Tilburg en bedreigde hij twee getuigen.

Letselaanrijding

TILBURG - Twee jongens uit Tilburg (17 en 20 jaar oud) raakten gisteravond rond vijf over halftien gewond toen zij met hun bromfiets op de kruising van de Spoorlaan en de Ringbaan Oost in aanrijding kwamen met een andere bromfietser, een 28-jarige man uit Rijen. De Tilburgse bestuurder is vermoedelijk door een rood verkeerslicht gereden. De GGD heeft de beide slachtoffers overgebracht naar het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg. De Tilburgse jongens hielden aan de aanrijding inwendig letsel over.

Politiehond Max pakt inbreker

OISTERWIJK - Aan de Pannenschuurlaan hebben agenten vannacht, met assistentie van politiehond Max, een 45-jarige man uit Waalwijk aangehouden. De man wordt verdacht van een inbraak bij een bedrijf aan de Kreitenmolenstraat te Udenhout. Rond kwart over twaalf vannacht kreeg de politie de melding van de 33-jarige eigenaar van het bedrijf dat het hekwerk rondom zijn bedrijf was opengeknipt en met een getuige achter de dader aanzat. Als de politie ter plaatse komt treffen zij de benadeelde en de getuige op de kruising van de N65 - Kreitenmolenstraat en Pannenschuurlaan. Als politiehond Max de struiken op deze kruising naspeurt treft hij de inbreker aan in de bosjes aan de zijde van de Pannenschuurlaan. De verdachte had een tas vol gereedschap bij zich.

Brand in camper

TILBURG - Vannacht rond kwart over vier brak er aan de Van Berkumstraat brand uit in een camper die in een parkeervak stond. Door de brand die best hevig was, ontstond er schade aan woningen in de buurt van de camper en liepen ook enkele voertuigen schade op. De Tilburgse brandweer heeft het vuur geblust. Omtrent de oorzaak van de brand is niets bekend.

Bron: Carel Bouman