WEBVISIE

Eén van Nederlands eerste woonportals vernieuwd

Steenwijk - Na inmiddels 4 succesvolle jaren van Keukenzaken.nl, is met ingang van 21 juli 2003 deze populaire keukenportal compleet vernieuwd op het web te bezichtigen.

Webvisie is één van de eerste internet service providers van Nederl and en heeft zich in de loop der jaren steeds verder toegespitst op de meubel- en keukenbranche. Op eigen initiatief ontwikkelde Webvisie in 1998 een aantal succesvolle portals, waaronder www.keukenzaken.nl .

Keukenzaken.nl is ontwikkeld met een helder doel voor ogen. De bediening van de site moest zo eenvoudig mogelijk zijn. In drie klikken een duidelijk overzicht van keukenwinkels in een bepaalde regio. Dit alles in tegenstelling tot de vaak zwaar vervuilde zoekmachine's en algemene linklijsten.

Toen de site keukenzaken.nl eind 1998 werd gelanceerd was het één van de eerste woonportals van Nederland. Deze portal heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot één van de populairste en meest complete startsites voor de keukenzoekende consument.

Met ingang van 21 juli 2003 is deze oude rot op het web vervangen met een totaal vernieuwde versie, waarbij uitgebreide mogelijkheden worden gecombineerd met het bedieningsgemak en de eenvoud van de oude site.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe site stonden een aantal punten centraal.

-Resultaten: 'Alleen keukenzaken, op keukenzaken.nl'
-Snel: In drie klikken bij een keukenzaak.

-Gebruiksgemak: Overzichtelijk en eenvoudig.
-Service: Nieuwe extra mogelijkheden voor de consument!

De extra mogelijkheden vindt men duidelijk terug in één van de nieuwe opties: 'een dagje keukenzaken'. Hierin krijgt de bezoeker de mogelijkheid zelf keukenzaken aan een lijstje toe te voegen. Dit lijstje is voorzien van alle namen, adressen en telefoonnummers van de geselecteerde keukenzaken: een handige reisgenoot tijdens de keukenzoektocht.

Ook is het zoeksysteem aangepast, waardoor er nog veel gerichter en op een kleiner gebied gezocht kan worden. Dit heeft niet alleen voor de consument vele voordelen met zich meegenomen, maar ook voor de adverteerder. Het aantal advertentieplaatsen is door deze stap meer dan verdubbelt en het instaptarief is hierdoor verlaagd.

Het eindresultaat is nu te zien op www.keukenzaken.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rutger Tuit, Webvisie:

0521-361322.
Webvisie beheert naast veel websites in de keuken- en meubelbranche ook
portals, waaronder Keukenzaken.nl, Meubelzaken.nl, Campingweb.nl, Aannemerspagina.nl en vele anderen.

29 jul 03 14:46