Politie Flevoland

Politie zoekt belangrijke getuige auto-inbraak

Almere 29-7-2003 - De recherche van Almere Stad-West is op zoek naar een belangrijke getuige van een auto-inbraak die donderdag 17 juli jl. werd gepleegd op een parkeerterrein aan de Markerkant.

Een 32-jarige automobilist uit Amsterdam had zijn auto geparkeerd op een parkeerplaats bij een grote doe-het-zelfzaak. Toen hij rond 17:10 uur terugkwam, zag hij dat de ruit van zijn linker portier was ingeslagen en diverse goederen uit zijn auto waren gestolen. Hij werd vervolgens aangesproken door een man die getuige was geweest van de inbraak. In de consternatie vergat de eigenaar de gegevens van deze belangrijke getuige te noteren.

De politie is op zoek naar deze man, die gezien wordt als een zeer belangrijke getuige om het onderzoek naar deze inbraak af te kunnen ronden. Volgens de eigenaar van de auto gaat het om een blanke man van rond de 40 jaar oud met ietwat kalend, donker haar en een stevig postuur. Hij droeg die dag een wit shirt.

Herkent u zichzelf in dit signalement of weet u wellicht wie deze getuige is, neem dan contact op met de recherche van Almere Stad-West, telefoon: 0900 8844 (lokaal tarief). Of kom langs op het politiebureau aan de Bartokweg in Almere Stad-West.