Openbaar Ministerie

Opsporing Verzocht: Getuigen gezocht voor verkrachting Emmen
---

Een vrouw is onbekend met de omgeving als zij 's nachts naar haar auto loopt. De dader probeert haar te wurgen waardoor zij bewusteloos raakt. Tot overmaat van ramp gooit hij haar dan in het water. Gelukkig komt zij weer bij bewustzijn en wordt zij gered. De mogelijke dader van deze poging tot verkrachting en beroving zit inmiddels vast. Daarom is het van groot belang dat getuigen reageren, zo stellen politie en OM maandag in het programma Opsporing Verzocht.

Opsporing Verzocht is het opsporingsprogramma van de politie, het Openbaar Ministerie in samenwerking met de Avro. Tot begin september is Opsporing Verzocht één keer in de twee weken te zien: Op maandag 28 juli en 4 augustus. Opsporing Verzocht wordt maandag 28 juli uitgezonden om 19.00 uur en om 22.00 uur. Het programma wordt dinsdag rond 12.30 uur herhaald. Voor meer informatie over Opsporing Verzocht: www.opsporingverzocht.nl. Via deze site kan ook de gratis Nieuwsbrief worden aangevraagd. In de uitzending van maandag onder meer aandacht voor de volgende onderwerpen:
Delft: Overval juwelier
Op deze mooie dag valt hij zeker op. De dik aangeklede man op een oud brommertje. Hij heeft een groot PTT postpakket bij zich. Het lijkt erop dat hij een postbesteller is, maar niet veel later overvalt hij een juwelier op de Brabantse Turfmarkt in Delft.
Roosendaal: Overval Fast Food restaurant
In Roosendaal, langs de A58, ligt een Mac Donald's waar het personeel op 10 juni op een gewelddadige manier wordt overvallen door vier daders. Holtum (Limburg): Moord
In Holtum en Roosteren wordt in het Julianakanaal een aantal lichaamsdelen gevonden. Later blijkt, dat het de nog jonge Steven John Chocolaad is. Waarom moest hij zo aan zijn einde komen?
Baarn: Overval benzinepompstation
In het Gooi, op de Amsterdamsestraatweg in Baarn wordt een benzinestation door twee mannen uitverkozen voor een gewapende overval. Amsterdam: Lichaam onbekende dode man
In Amsterdam werd zondagmorgen 13 juli rond 11:30 uur een dode man gevonden in de Plantagebuurt. Informatie over zijn identiteit is van groot belang.