Gemeente Almere

Landdrostdreef voor doorgaand verkeer afgesloten

Vanaf 28 juli 2003 tot en met 15 augustus 2003 wordt er gewerkt aan de Landdrostdreef en de Churchillweg. Tijdens het werk is de Landdrostdreef in dit gebied afgesloten voor alle verkeer. Aan de noordzijde ter hoogte van Randstad 20 en 21 (beide bedrijventerreinen zijn wel bereikbaar) en aan de zuidzijde na de kruising met de Metropolestraat. Ook de Rooseveltweg wordt ter hoogte van de Landdrostdreef afgesloten.

Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Cinemadreef en de Randstaddreef. Bestemmingsverkeer voor het Centraal Station geschiedt via het Taxiplein. Ten behoeve van de hulpdiensten worden de werkzaamheden niet tegelijkertijd uitgevoerd, zodat er voor hen altijd een doorgang is. Ter voorkoming van sluipverkeer via de Charlie Chaplinweg wordt deze voor doorgaand verkeer afgesloten.

De werkzaamheden die plaatsvinden zijn onder andere het verleggen van de Churchillweg dichter naar het spoor toe en de kruisingen Landdrostdreef-Churchillweg en Landdrostdreef-Rooseveltweg reconstrueren. Daarnaast wordt de Landdrostdreef geasfalteerd.