Politie Midden- en West Brabant

Persberichten District Bergen op Zoom (28/7)

Bergen op Zoom maandag 28 juli 2003

Belediging politiemensen

SINT WILLEBRORD: Zondagnacht omstreeks 24.00 uur is op de Poppestraat een 44-jarige inwoner van St. Willebrord aangehouden. De man vond het nodig om luidkeels dienstdoende politieagenten te beledigen. Ook nadat hij door de agenten was aangesproken bleef hij dit herhalen. Na een nachtje in de cel is de Willebrorder maandagmorgen met een dagvaarding op zak heengezonden.

Vernieling wijkcentrum

BERGEN OP ZOOM: Bij wijkcentrum "Ons Bergen " in de Goudenbloemstraat is zondagmorgen een steen door de ruit gegooid. Door de beheerder van het pand is aangifte gedaan van vernieling.

Rijden onder invloed

BERGEN OP ZOOM: In de Laan van Everswaard is zondagnacht een 36-jarige automobilist uit Roosendaal aangehouden. Bij een ademanalyse op het bureau bleek de man 915 ug/l in zijn bloed te hebben. De man is heengezonden met een rijverbod en een proces-verbaal.

Rijden onder invloed

BERGEN OP ZOOM: Op de Westersingel is zondagnacht een 25-jarige automobilist uit Bergen op Zoom aangehouden. Ook deze had teveel gedronken, terwijl hij een personenauto bestuurde. Bij de ademanalyse op het politiebureau bleek de man 470 ug/l in zijn bloed te hebben. De man is met een proces-verbaal heengezonden.

Eenzijdig ongeval

OUD GASTEL: Een 20-jarige inwoner uit Roosendaal is zaterdagnacht betrokken geweest bij een eenzijdig ongeval op de Rijksweg A17. De vrouw verloor de macht over het stuur van haar personenauto en na vermoedelijk over de kop te zijn gegaan, is de personenauto tot stilstand gekomen in de sloot. De bestuurster is voor onderzoek naar het Fransiscusziekenhuis in Roosendaal overgebracht. De auto is total loss.

Bron: Henk Snepvangers