FloraHolland, v/h Bloemenveiling Holland


Al 31.200 binnen voor Pre Ride for the Roses

(28-07-03)

Trainingskilometers voor Pre Ride

Naaldwijk- Nog een paar weken te gaan voor de start van de Pre Ride for the Roses. Op 23 augustus stappen kwekers, handelaren, directeuren en andere prominenten vanuit zes sierteeltlocaties op de fiets naar Waalwijk. In deze plaats wordt de dag erna, op 24 augustus, de Ride for the Roses gereden. Doel van beide tochten is het binnenhalen van sponsorgeld voor de Nederlandse Kanker-bestrijding / Koninging Wilhelmina Fonds. Op dit moment hebben de Pre Riders 31.200 euro opgehaald voor het goede doel.
Om de beide tochten tot een goed einde te kunnen brengen, is het van belang om zeker 2000 trainingskilometers te maken. Afgelopen zaterdag, 26 juli, kwam een deel van de Pre Riders ploeg in het Westland bijeen om te trainen. "We hebben heerlijk getraind met een rondje van 83 km en we hebben het bovendien gelukkig droog gehouden. Het was een gezellige rit rond de Rottemeren", aldus een van de Pre Riders.

Iedereen kan zijn of haar donatie voor de Pre Ride for the Roses storten op rekening 135 336 112 ten name van PV Ride for the Roses. Sponsors worden vermeld in het wekelijkse artikel in de Bloemenkrant over de Pre Ride. Voor meer informatie over sponsoring/donaties: T 0174-63 46 87 (Peter Kortekaas / FloraHolland).