Ingezonden persbericht


Voedingscentrum start nieuwsbrief voor consumenten

Het Voedingscentrum is gestart met een emailnieuwsbrief voor consumenten. Deze maandelijkse nieuwsbrief staat in het teken van nieuws, informatie en tips over gezond, veilig en lekker eten. Iedereen kan zich aanmelden voor deze gratis nieuwsbrief en zo eenvoudig op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen en verrassende feiten over voeding.

In het eerste nummer van de nieuwsbrief onder meer de volgende onderwerpen:
· Water bij de kip?

· Gezondheidsraad: "Overgewicht wordt epidemie in Nederland"
· Europa gaat misleidende reclame aanpakken
· Tips voor een gezond cholesterolgehalte
· Zo blijft barbecuen leuk!

· Genetisch gemodificeerde producten en ingrediënten worden toegelaten in Europa

Aanmelden kan via de homepage van het Voedingscentrum, op de homepage van het Voedingscentrum, www.voedingscentrum.nl. Kijk onder Voedingscentrum in actie .

Op http://www.voedingscentrum.nl/newsmail/newsmailViewer.jsp?id=3046 kunt u de eerste nieuwsbrief voor consumenten zelf bekijken.

Gezond, lekker en veilig eten is belangrijk in onze samenleving. Elke Nederlander kan met al zijn vragen hierover terecht bij een onafhankelijke organisatie: Stichting Voedingscentrum Nederland. Het Voedingscentrum wordt gefinancierd door de Nederlandse overheid (ministeries van LNV en VWS) om wetenschappelijk verantwoorde, eerlijke informatie te geven over gezonde voeding en voedselveiligheid.

Voedingscentrum - eerlijk over eten

Noot voor de redactie/

Ingezonden persbericht