Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Arnhem, Duitse met drugs aangehouden
Publicatiedatum: 28-07-2003

In het park Lauwersgracht in Arnhem is zondagmiddag een 36-jarige vrouw uit het Duitse Bielefeld door de politie aangehouden. Surveillerende agenten zagen de vrouw in het park in de weer met diverse gebruikersattributen. Bij controle bleek zij ook een hoeveelheid harddrugs bij zich te hebben. De vrouw is later na verhoor heengezonden. De hoeveelheid drugs bleek heroïne te zijn voor eigen gebruik en werd vernietigd. Aan de vrouw werd een verblijfsontzegging uitgereikt voor het park.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Gelderland-Midden


---

Westervoort, koetsier bekeurd voor rijden onder invloed Publicatiedatum: 28-07-2003

Tegen een 53-jarige inwoner van Westervoort is zondagavond proces-verbaal opgemaakt omdat hij op 't Hoge Eind in zijn woonplaats onder invloed van alcohol een paard en wagen bestuurde. Agenten gingen rond half negen op onderzoek uit na een melding van een conflict in het Horsterpark, waarbij iemand met paard en wagen zou zijn betrokken. De Westervoorter werd rijdend aangetroffen en onder politie-escorte naar zijn eindbestemming geleid, waarna hij aan de ademanalyse werd onderworpen. Daarbij werd vastgesteld dat hij met een promillage van
1,47 op de bok had gezeten, ruim tweeënhalf maal de toegestane hoeveelheid. De aanleiding tot het eerder genoemde conflict zou te maken hebben gehad met het rijgedrag van de Westervoorter.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606