FloraHolland, v/h Bloemenveiling Holland


Vakantierondleidingen op FloraHolland in Naaldwijk tot en met vrijdag 15 augustus 2003 (25-07-03)

Naaldwijk- FloraHolland vestiging Naaldwijk organiseert nog tot en met vrijdag 15 augustus op alle dinsdagen en vrijdagen in de zomervakantie (7 juli tot en met 15 augustus) speciale vakantierondleidingen. De rondleiding begint om 08.30 uur bij de toeristeningang van de veiling in Naaldwijk (Elsenzijde). U hoeft zich niet van tevoren aan te melden.

Tijdens uw bezoek wordt u begeleid door een van onze excursieleidsters. Zij laat u de vele facetten van de veiling zien en geeft uitleg bij de activiteiten. Zo neemt u onder meer een kijkje in de grootste koelcel ter wereld. Verder bezoekt u de afmijnzalen en de distributiehallen waar miljoenen bloemen en planten verkocht en verdeeld worden onder de vele kopers. Het programma eindigt om 10.30 uur. De kosten voor deze rondleiding onder begeleiding zijn 2,- per persoon en 1,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Parkeren kan gratis op de parkeerplaats van restaurant Fleuresto of op het tegenoverliggende parkeerdak (beide aan de Dijkzijde). Vanaf de parkeerterreinen verwijzen borden de bezoeker naar de toeristeningang.

Bezoek ook de kweker
In de vakantieperiode kunt u aansluitend aan het bezoek aan de veiling een gratis bezoek brengen aan een bloemen- en een groentekweker in het Westland. Eigen vervoer is hierbij wel noodzakelijk.