SKYRADIO

Arend Langenberg exclusief bij Sky Radio 101 FM

De populairste nieuwslezer van de Nederlandse radio, Arend Langenberg, heeft afgelopen week een exclusief contract getekend met Sky Radio 101 FM. Hierdoor zal hij de komende jaren op Sky Radio 101 FM te horen zijn als nieuwslezer en zijn werkzaamheden voor Radio 538 staken.

Sky Radio 101 FM heeft als enige commerciële radiozender al jaren 24 uur per dag live en actueel nieuws op het hele uur. Bekende nieuwslezers als onder andere Ad Valk, Theo van Zwet, Sylia de Graaf, Rob de Mink en Arend Langenberg informeren de circa 5 miljoen verschillende luisteraars van het non-stop muziekstation al jaren over de meest actuele gebeurtenissen. Arend Langenberg is elke maandag t/m vrijdag in de ochtend en het begin van de middag op Sky Radio 101 FM te horen.

De vorig jaar met een Marconi Award bekroonde 'stem' Arend Langenberg is al 8 jaar Hoofd Nieuwsdienst en nieuwslezer bij Sky Radio 101 FM. Hij begon zijn carriere als nieuwslezer in 1972 bij de
toenmalige zeezender Radio Veronica en werkte vervolgens bij het ANP en Beeld en Geluid voordat hij in 1995 bij Sky Radio in dienst kwam.

Sky Radio 101 FM:
Met bijna 5 miljoen verschillende luisteraars per week is Sky Radio 101 FM al jaren het best beluisterde radiostation van Nederland. Sky
Radio 101 FM is sinds 1 juni in de ether te ontvangen op nieuwe etherfrequenties tussen 101.0 FM en 101.9 FM. De kabel frequenties zijn niet veranderd.