26/7 de Leijgraaf

Uden 28-7-2003 -

RIJDEN ONDER INVLOED, Boekel

Van vrijdag op zaterdag is een 18-jarige inwoner uit Boekel op de Wilhelminastraat in zijn woonplaats betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De man kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

BELEDIGINGEN, Uden

Van vrijdag op zaterdag is een 19-jarige man uit Heeswijk Dinther op de Kapelstraat in Uden aangehouden voor belediging. De verdachte vond het nodig om agenten, belast met horecatoezicht, uit te schelden voor homos. De man is voor verhoor ingesloten.

---
Diezelfde nacht vond een 17-jarige Geffenaar het op de Markt in Uden nodig om langdurig vanuit een taxi zijn middelvinger op te steken naar agenten belast met horecatoezicht. Hij is ook aangehouden en voor verhoor ingesloten.

VIERMAAL TOEGESTANE HOEVEELHEID ALCOHOL, Veghel

Vrijdagavond bleek een 24-jarige automobilist uit Veghel bij een alcoholcontrole op de Patrijsdonk in zijn woonplaats ongeveer viermaal de alcohollimiet te hebben overschreden. Zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.

BEDREIGING, Uden

Vrijdagmorgen is een 54-jarige buitengewoon opsporingsambtenaar van de gemeente Uden op de Oranjestraat in Uden bedreigd en uitgescholden. De vrouw had de bestuurder van een auto een naheffing parkeerbelasting opgelegd. Hij was het daar kennelijk niet mee eens en probeerde met piepende banden op de vrouw in te rijden. Verder schold hij de vrouw uit. De politie stelt een onderzoek in.