BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 25 juli 2003

BNN ZOEKT KANDIDATEN VOOR RUUDS RECORDSHOW

In het najaar komt BNN met het nieuwe televisieprogramma Ruuds Recordshow. Presentator Ruud de Wild geeft gewone stervelingen de kans om een zelf verzonnen wereldrecord te vestigen en zo een plekje te veroveren in de geschiedenisboeken. BNN is nu op zoek naar kandidaten die mee willen werken aan zijn show.

Op records als 'dominostenen bouwen' of 'Elfstedentocht zwemmen' zit Ruud de Wild niet te wachten. Nee, hij zoekt het veel kleiner en dichter bij de mens. Uiteindelijk is iedereen wel ergens het beste in, toch? Het programma is dan ook ideaal voor echte Hollandse kampioenen, die in het alledaagse een grote uitdaging zien. Hoeveel kracht en souplesse is er nodig om het record 'de meeste meters wc-papier in één ruk van de rol aftrekken' op je naam te zetten? Vergt 'het langst vier collega's in hun bureaustoelen draaiend houden' de finesse van een Chinese jongleur? En wie is er onverschrokken genoeg om het record 'het langst naar de kont van je hond kijken zonder met je ogen te knipperen' te breken.

Het mag duidelijk zijn: dit is geen programma voor watjes. Hier onderscheidt de ware Jan, Piet, Joris, Korneel en Achmed zich van de massa. En zo krijgen we dankzij Ruuds Recordshow er het komende seizoen tientallen kersverse kampioenen bij. Eindelijk weer iets waar Nederland trots op kan zijn. Kandidaten kunnen zich opgeven via www.bnn.nl of via het telefoonnummer: 0297-351474.



BNN