SNS Reaal Groep


CVB Bank introduceert internet bankieren voor 12- tot 18-jarigen

25 juli 2003

Hiermee biedt CVB Bank als een van de eerste intermediairbanken via internet een uitgebreid pakket van bankdiensten voor de jeugdige klant aan.

CVB Internet bankieren biedt alle klanten van CVB Bank tussen 12 en 18 jaar met een 1.2.3 betaal- of spaarrekening optimaal en veilig bankiergemak. Iedere 1.2.3 rekeninghouder die nu gaat 1.2.3 internet bankieren ontvangt een gratis CVB flash-sticker. Deze sticker kan op een mobiele telefoon geplakt worden en gaat knipperen als men gebeld wordt of een berichtje ontvangt.

CVB 1.2.3 Internet bankieren is onderdeel geworden van de CVB 1.2.3 rekening, een rekening in fases voor jonge klanten van CVB Bank. Internet bankieren is optimaal geïntegreerd in de intermediairformule van CVB Bank en biedt daarmee vele voordelen voor de intermediair. Als modern en populair medium biedt het volop mogelijkheden om nieuwe klanten te werven. En door transacties te verrichten via internet bespaart de klant de intermediair een grote hoeveelheid werk, terwijl de gebruikelijke aantrekkelijke provisie wordt ontvangen. Bovendien ervaart de klant het als bankieren via zijn kantoor, want de gegevens van het intermediair zijn zichtbaar in het Internet bankieren-scherm.

CVB Bank is dé intermediairbank van Nederland en daardoor de ideale partner voor tussenpersonen die hun klant een volledig financieel dienstenpakket willen bieden. Door de samenwerking met CVB Bank breiden assurantiekantoren hun bestaande dienstenpakket uit met het assortiment bancaire diensten van CVB Bank. CVB Bank op haar beurt bouwt zo verder aan haar landelijke dekking.

Verspreid over Nederland werkt CVB Bank nu reeds samen met een groeiend netwerk van ruim 320 onafhankelijke en professionele intermediairs. CVB Bank is gevestigd in 's-Hertogenbosch.
---

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Carola Remers, manager Marketing
Postbus 70053
5201 DZ 's-Hertogenbosch
tel. 073 - 683 32 01