Politie Gelderland-Zuid


+ Korpsstaf


Datum vrijdag 25 juli 2003                                           
                                                                     
Van    / afdeling Communicatie                                       

Regionaal Persbericht



District Stad Nijmegen


Man aangehouden voor drugsbezit
De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag op de Voorstenkamp 18e straat een 35-jarige Nijmegenaar aangehouden omdat bij controle bleek dat de man een hoeveelheid drugs bij zich had. De man is overgebracht naar het politiebureau.

Man aangehouden voor diefstal fiets

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag op de Ubbergseweg een 24-jarige man uit Ooij aangehouden die ervan wordt verdacht even daarvoor een fiets te hebben gestolen. De politiemensen zagen de man fietsen met een fiets op zijn schouder. Toen de politie de man aansprak, gaf hij toe dat hij de fiets had meegenomen. Hij is overgebracht naar het politiebureau.



District Tweestromenland


Beneden-Leeuwen-diefstal uit woning
In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een woning aan de Nijverheidsstraat door een raam te forceren. Hierbij werd een geldbedrag van meerdere honderden euro's gestolen. De 45-jarige bewoonster deed aangifte.



District De Waarden



Tiel - brandstichting

Rond 03.00 uur werd brand gemeld in een woning aan de Sportparklaan. Een getuige werd wakker en zag dat twee mannen bezig waren op een dak van de woning met het in brand steken. Toen de boel brandde vluchten de mannen en reden weg in een auto. Als gevolg van de brandstichting brandde de bovenverdieping van de woning uit. Aangezien er niemand in de woning aanwezig was, raakte er niemand gewond. De brandweer bluste de brand. Een schadebedrag is niet bekend. De politie stelt een nader onderzoek in.


Tiel-man aangehouden voor vernieling auto

De politie heeft donderdagmiddag op de Wadenoijenlaan een 49-jarige man uit Tiel aangehouden die ervan wordt verdacht eerder die dag een auto vernield te hebben op diezelfde weg. De man zou een fiets vanuit een flatgebouw naar beneden hebben gegooid en die is op de auto van een 67-jarige Tielenaar terechtgekomen. Deze deed hiervan aangifte. De 49-jarige is overgebracht naar het politiebureau.




Postbus 9109
6500 HL Nijmegen
Telefoon (024) 327 60 05
Fax (024) 327 63 39 ---- --